x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Γράφει η Ιωάννα Μάρτη

Το ελληνικό think tank Verbum Verum ανέπτυξε τα κυβερνητικά του προγράμματα με βάση τη νέα πολιτικο-οικονομική ιδεολογία, τον Πατριωτικό Φιλελευθερισμό. Ο Πατριωτικός Φιλελευθερισμός αποτελεί μετεξέλιξη του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού και καταγγέλλει πλήρως το Νεοφιλελευθερισμό, όπως αυτός λειτουργεί από τις τελευταίες δεκαετίες του εικοστού αιώνα έως σήμερα.

Οι θεμελιωτές του Πατριωτικού Φιλελευθερισμού θεωρούν ότι ο Νεοφιλελευθερισμός κατά κανένα τρόπο δεν πρεσβεύει πλέον αυτό που δηλώνει τ’ όνομά του (Φιλελευθερισμός = φίλος προς την Ελευθερία), αλλά αντιθέτως αποτελεί μέσο φτωχοποίησης και καθυπόταξης του Πολίτη, σύμφωνα με μια ευρύτερη ατζέντα παγκοσμιοποίησης. Ο Πατριωτικός Φιλελευθερισμός είναι ένα πανίσχυρο πολιτικό κράμα, σχεδιασμένο να επιβιώσει και να κυριαρχήσει, εκεί όπου τα άλλα πολιτικά συστήματα απέτυχαν και συνεχίζουν ν’ αποτυγχάνουν. Η νέα ιδεολογία αποτελεί το αντίπαλο δέος της Παγκοσμιοποίησης και της επιχειρούμενης Σοβιετοποίησης των Πολιτών, όπως αυτή κυρίως εκδηλώνεται στο δυτικό κόσμο.

Κύρια Χαρακτηριστικά του Πατριωτικού Φιλελευθερισμού:

1. Η ταχύτατη ενίσχυση (σε χρονική περίοδο μόλις 5 ετών) της εθνικής οικονομίας για τη χώρα, που υιοθετεί τα κυβερνητικά προγράμματα του Πατριωτικού Φιλελευθερισμού. Δυνατότητα εκτόξευσης του ΑΕΠ (Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος) στο 10πλάσιο.

2. Η θωράκιση της εθνικής οικονομίας από εξωτερικούς νομισματικούς κλυδωνισμούς, προερχόμενους από εξωτερικούς για την εθνική οικονομία παράγοντες (πχ νομισματικές αναταράξεις από μια κρίση στην παγκόσμια οικονομία).

3. Η επαναφορά της εθνικής κυριαρχίας, όταν αυτή έχει χαθεί.

4. Η αισθητή μείωση της φορολογίας από τη συγκράτηση των δημοσιονομικών εξόδων. Μείωση (έως και εξάλειψη) της γραφειοκρατίας.

5. Αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων λειτουργίας της Οικονομίας και όλων των επιμέρους τομέων διακυβέρνησης (Υγεία, Ασφάλεια, Παιδεία κλπ), προς όφελος των Πολιτών.

6. Η αντιμετώπιση των Πολιτών ως Συνιδιοκτητών της Χώρας και όχι ως υποτελών. Οι «υποτελείς» έχουν μόνο υποχρεώσεις έναντι του Κράτους, ενώ οι «Συνιδιοκτήτες» έχουν και δικαιώματα και αξιώνουν απολογισμό έργου από τους ασκούντες την διοίκηση.

7. Η ανάδειξη λειτουργίας του μοντέλου του «Έθνους-Κράτους», σε πείσμα των γενικότερων σχεδιασμών για μετάβαση σε μοντέλα «Κράτους-Εταιρείας».

8. Η συγκέντρωση μεγάλων κεφαλαίων από το εξωτερικό, μέρος των οποίων προορίζεται να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας.

9. Ο έλεγχος και περιορισμός της κρατικοδίαιτης επιχειρηματικότητας και η καταπολέμηση του φαινομένου της διαπλοκής.

10. Η εφαρμογή κυβερνητικών προγραμμάτων Προστατευτισμού του εμπορίου, της επιχειρηματικότητας, της εξηρτημένης εργασίας και της ιδιοκτησίας των Πολιτών της Χώρας.

11. Η πλήρης αποδυνάμωση των μονοπωλίων / ολιγοπωλίων, που έχουν αναδείξει οι πολιτικές του Νεοφιλελευθερισμού. Η εισαγωγή του νέου επιχειρηματικού μοντέλου «εταιρειών πατριωτικής βάσης©» αποτελεί τομή στην οικονομική επιστήμη (έχοντας καταφέρει να εισάγει δύο νέους συντελεστές παραγωγής: την πελατεία/κατανάλωση και την εποπτεία της διαχείρισης). Οι «εταιρείες πατριωτικής βάσης©» έρχονται ν’ αντικαταστήσουν τα δύο παρωχημένα μοντέλα: το νεοφιλελεύθερο μοντέλο των ιδιωτικοποιήσεων, καθώς και το σοσιαλιστικό μοντέλο. Το νέο μοντέλο εξασφαλίζει: • μείωση τιμών σε προϊόντα και υπηρεσίες, • βελτίωση της παραγωγικότητας των εργαζομένων, • επιστροφή στον καταναλωτή μέρους των κερδών, που δημιουργούν οι αγορές του, • αποφορολόγηση.

12. Η πλήρης και αποτελεσματική προστασία των Πολιτών από την ασυδοσία και λεηλασία των περιουσιών τους από τις εμπορικές τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (εγχώρια ή ξένα).

13. Η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας, που πρόκειται να καταστήσει τη Χώρα αδιαμφισβήτητη δύναμη αποτροπής στην περιοχή της, ικανή να διαχειριστεί ανενόχλητη τους όποιους φυσικούς πόρους της, χωρίς διεκδικήσεις από γειτονικές χώρες.

14. Η παροχή ίσων ευκαιριών Εκπαίδευσης σε όλους τους Πολίτες, με ανάληψη από πλευράς Πολιτείας όλων των οικονομικών βαρών, που αντιμετωπίζουν οι συνεπείς Πολίτες-φοιτητές, προκειμένου αυτοί ν’ αποδίδουν στις σπουδές τους τα μέγιστα αποτελέσματα, απαλλαγμένοι από το άγχος της οικονομικής επιβίωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πατριωτικός Φιλελευθερισμός δεν αποτελεί μια απλή απαρίθμηση θέσεων (που εύκολα κάποιος θα ισχυριζόταν ότι συνιστά ένα ακόμη ευχολόγιο χωρίς ουσιαστική εφικτότητα), αλλά σε συνδυασμό με τα κυβερνητικά προγράμματα του Verbum Verum, συνιστά μια ολοκληρωμένη πρόταση, άμεσα εφαρμόσιμη, όταν υπάρχει η πολιτική βούληση για κάτι τέτοιο… Το γεγονός ότι πρόκειται για ιδεολογία εντελώς φιλική προς την έννοια της Ελευθερίας, που γεννήθηκε στην Ελλάδα και από Έλληνες, δεν είναι διόλου σύμπτωση. Η Ελευθερία αποτελεί ύψιστη Αξία για εμάς τους Έλληνες και δεν είναι τυχαίο ότι επιλέξαμε τον «Ύμνο εις την Ελευθερία» για Εθνικό μας Ύμνο. Επίσης, η αγάπη μας για την Ελευθερία δημιούργησε πριν εικοσιπέντε αιώνες τη Δημοκρατία, καταργώντας την Τυραννία.

Όπως ακριβώς συνέβη με τη γέννηση της Δημοκρατίας και τη διάδοσή της σε όλα τα μήκη και πλάτη της Οικουμένης, το ίδιο πρόκειται να συμβεί και με τη διάδοση του Πατριωτικού Φιλελευθερισμού, που έρχεται να καταργήσει την Τυραννία της Νέας Τάξης Πραγμάτων και να χαρίσει σε κάθε Πολίτη του κόσμου την ευημερία και τη δυνατότητα να ζει ελεύθερα.

TAGS:

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040e-genius.gr ...intelligent web software