x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Πρώτη οργανωτική συνδιάσκεψη της Πατριωτικής Ενώσεως

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Με την συμμετοχή των Συντονιστών Περιφερειών ολόκληρης της χώρας, διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης η πρώτη οργανωτική συνδιάσκεψη της Πατριωτικής Ενώσεως, εν όψει της έναρξης της προεκλογικής περιόδου. Σε αυτήν συμμετείχαν εκτός των παραπάνω και οι Γεώργιος Μπουλούκος γενικός Γραμματέας του κόμματος, Στέφανος Γούλας Διευθυντής Οργάνωσης και ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Παναγιώτης Δούμας.

Στην τηλεδιάσκεψη τέθηκε υπό συζήτηση σειρά ζητημάτων. Πρώτο θέμα στην ατζέντα ήταν οι επικείμενες συνεργασίες της Πατριωτικής Ενώσεως με άλλους φορείς και κόμματα. Στην συνέχεια συζητήθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις που προκύπτουν μετά την υπερψήφιση στην Βουλή της τροπολογίας για τις νέες αρμοδιότητες του Αρείου Πάγου στην έγκριση συνδυασμών κομμάτων. Επιπρόσθετα αποφασίσθηκε η δημιουργία θεματικών γραμματειών, τις οποίες θα κληθούν να στελεχώσουν στελέχη του κόμματος από όλη την Ελλάδα.

Η αβεβαιότητα που με σκοπιμότητα καλλιεργεί η κυβέρνηση για τον ακριβή χρόνο των εκλογών, δεν θα λειτουργήσει εις βάρος της Πατριωτικής Ενώσεως.

-Το-

Γραφείο Τύπου

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software