x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ελληνικές Σημαίες έξω από την πρεσβεία του Πακιστάν!

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Δεκάδες Έλληνες πατριώτες βρέθηκαν χθές το απόγευμα έξω από την πρεσβεία του Πακιστάν, σε εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η Πατριωτική Ένωση.

Αφορμή για την εκδήλωση ήταν μεν η σύλληψη των δύο Πακιστανών στην χώρα που ετοίμαζαν τρομοκρατική χτυπήματα, αλλά δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει την γενικότερη στάση της ασιατικής χώρας έναντι της Ελλάδος.
Το γεγονός ότι στην χώρα βρίσκονται δεκάδες, εάν όχι εκατοντάδες, χιλιάδες Πακιστανοί, οι οποίοι έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο οργάνωσης ώστε να ψηφίζουν για τις … εσωκομματικές εκλογές των κομμάτων του Πακιστάν, η συχνή παρουσία πακιστανικών μέσων ενημέρωσης που σκοπό έχουν να «διαφημίζουν»  την ισχυρή παρουσία του Πακιστάν στην χώρα μας είναι κάποιοι ακόμη ενδεικτικοί παράγοντες.

Οι συγκεντρωμένοι κρατώντας ελληνικές σημαίες βρέθηκαν έξω από την πρεσβεία φωνάζοντας συνθήματα μεταξύ των οποίων τα «Η ανοχή στο παρακράτος του Πακιστάν τελείωσε»,  «Όλοι οι Ταλιμπάν πίσω στο Πακιστάν», «έξω από την Ελλάδα οι ισλαμιστές, έξω από την Ευρώπη οι τζιχαντιστές», «έξω η μπούργκα από την Ελλάδα», «Τζαβέντ Ασλάμ πίσω στο Πακιστάν».
Σε δηλώσεις του ο βουλευτής Α΄ Αθηνών – μια περιοχή που έχει ιδιαίτερα μεγάλη παρουσία Πακιστανών - Κωνσταντίνος Μπογδάνος, τόνισε ότι η χώρα μας δεν μπορεί να ανεχεται την παρουσία ισλαμιστικών τρομοκρατικών πυρήνων. Υπογράμμισε ότι η ευθύνη δεν ανήκει αποκλειστικά στην διαχρονική ανοχή των ελληνικών κυβερνήσεων, αλλά και στο κράτος του Πακιστάν. Άλλωστε είναι οι δομές του που  προωθούν την παράνομη μετανάστευση και αποκλείουν τις επιστροφές. «Η ανοχή τελείωσε, θα μας βρίσκετε μπροστά σας όπου μας καλεί το καθήκον, για την σημαία και τον σταυρό» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που κατέληξε λέγοντας πώς «Η Ελλάδα είναι χώρα δυτική και χριστιανική»!

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Δούμας, εκπρόσωπος Τύπου της Πατριωτικής Ένωσης τόνισε ότι η χθεσινή ημέρα ήταν η αρχή της παρουσίας του πατριωτικού κινήματος στους δρόμους, ενώ ο Ιωάννης Μαλταμπές, πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου τόνισε ότι «το Ισλάμ είναι ξένο προς την Ελλάδα».  Αξιοσημείωτη στην εκδήλωση ήταν και η παρουσία του ιδιοκτήτη των εκδόσεων Στέμμα Κωνσταντίνου Λουκά.

TAGS:

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ  Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΠΕΡΤΙΔΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}e-genius.gr ...intelligent web software