x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ηλίας Κασιδιάρης: Αποχαιρετισμός σε έναν Ήρωα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης για τον αείμνηστο Στρατηγό Κόρκα τον θρύλο των Δυνάμεων Καταδρομών:

Ο Στρατηγός Κόρκας ήταν ένας από τους τελευταίους Ήρωες, ένας θρύλος των πολεμικών αγώνων του νεότερου Ελληνισμού. Από τους πρώτους Ιερολοχίτες και τους πρωτοπόρους των Δυνάμεων Καταδρομών, μετείχε σε όλες τις μεγάλες μάχες των Ελλήνων για την Ελευθερία.

 

Μικρό παιδί ακόμα αγωνίστηκε στην πρώτη γραμμή των καταδρομικών επιχειρήσεων για απελευθέρωση των νησιών του Αιγαίου από τους Γερμανούς, δείχνοντας τον δρόμο για το πως επιβάλλεται η Ελληνική κυριαρχία στο Αρχιπέλαγος. Δυστυχώς οι σύγχρονοι κυβερνώντες δεν διδάχθηκαν τίποτα από το ηρωικό παράδειγμά του και πλέον παρακολουθούν απαθείς την τουρκική προκλητικότητα. Στη συνέχεια ο Στρατηγός μετείχε στις πιο σκληρές μάχες του Συμμοριτοπόλεμου σώζοντας την Ελλάδα από την σλαβοκομμουνιστική επιβουλή. Χωρίς τέτοιους άνδρες η πατρίδα μας θα ήταν σκλαβωμένη ή ακρωτηριασμένη, ίσως και γι’ αυτό το σύγχρονο προσκυνημένο Ελλαδιστάν επέλεξε να μην τους τιμά και να ασχολείται μόνο με gay pride και φεστιβάλ λαθρομεταναστών.

Κάθε χρόνο τέλη Μαΐου συναντούσα τον Στρατηγό Κόρκα στη τελετή μνήμης των καταδρομών στο Καβούρι. Φέτος απείχα λόγω της παράνομης κράτησής μου, αλλά θεωρώ τιμή μου το γεγονός αυτό, καθώς νοιώθω ότι βρίσκομαι σε εμπόλεμη ζώνη στον διαχρονικό αγώνα «Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος». Ο Στρατηγός Κόρκας όμως στα 101 του χρόνια βρισκόταν και πάλι εκεί! Χαιρέτησε στρατιωτικά τους πεσόντες συμπολεμιστές του και έπειτα ξεκίνησε το ύστατο ταξίδι για να τους συναντήσει πάντα πιστός στο δόγμα «Ο Τολμών Νικά». Ένας τολμηρός  Έλληνας, ένας μεγάλος νικητής στον ύψιστο και διαχρονικό αγώνα για την αιώνια Ελλάδα.

Ηλίας Κασιδιάρης

30/05/2022

TAGS:

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ  Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΠΕΡΤΙΔΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}e-genius.gr ...intelligent web software