x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ
Στις εκλογές που έρχονται καλούμε τους Θεσσαλονικείς να στηρίξουν τον συνδυασμό: «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική» του άξιου πατριώτη Γιάννη Κουριαννίδη.
 
Εμείς τον στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Η παθογένεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκινά από τον εναγκαλισμό της από την Κεντρική Εξουσία, η οποία προσπαθεί να την ποδηγετήσει ολοκληρωτικά μεταφέροντας το κομματικό πελατειακό κράτος στις δομές της και εξαρτώντας την οικονομικά αποκλειστικά από αυτήν.

Η δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική», στο πλαίσιο εγυγίανσης των διοικητικών δομών του Δήμου Θεσσαλονίκης, προτείνει τα εξής:

 • Ανασυγκρότηση όλης της διοικητικής πυραμίδας. Περιορισμός των αντιδημάρχων σε τρεις (Οικονομικών, Κοινωνικής Πολιτικής, Δημοτικών Έργων).
 • Περιορισμός σε μόλις τέσσερεις (4) των εμμίσθων θέσεων στον Δήμο.
 • Απλοποίηση σε όλες τις διοικητικές δομές του Δήμου. Περιορισμός της γραφειοκρατίας. Σχεδιασμός τετραετίας.
 • Νέο σύστημα αξιολόγησης των υπαλλήλων και του έργου των δημοτικών υπηρεσιών.
 • Ευέλικτο σύστημα μετακινήσεων διοικητικού προσωπικού, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες υπηρεσιών που αντιμετωπίζουν προσωρινά ή μονιμότερα προβλήματα λειτουργίας.
 • Δημιουργία Σώματος Επιτρόπων του Λαού (ΣΕΛ), που θα ελέγχουν τη λειτουργία του Δήμου και τις διαδικασίες του συστηματικά.
 • Εξάλειψη του καθεστώτος των απευθείας αναθέσεων και δυνατότητα εφαρμογής του μόνο μέσα από αυστηρά ελεγχόμενο πλαίσιο (χρονικοί περιορισμοί, ύψος δαπάνης κ.λπ.) και υπό την εποπτεία του ΣΕΛ.
 • Αναβάθμιση του ρόλου και της συμμετοχής των Κοινοτικών Συμβουλίων στη διοίκηση του Δήμου.
 • Απόσπαση επιμέρους δημοτικών συνεργείων στις Δημοτικές Κοινότητες για την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων και για επεμβάσεις μικρής κλίμακας.
 • Αύξηση του αριθμού των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους δημότες, από τις Δημοτικές Κοινότητες.
 • Καθιέρωση δημοψηφισμάτων για ζητήματα που αφορούν τη φυσιογνωμία περιοχών, αλλαγές χρήσεων χώρων κ.λπ., αλλά και για κάθε άλλο μείζονος σημασίας θέμα.
TAGS:

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040e-genius.gr ...intelligent web software