x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«ΕΜΦΥΛΙΟΣ» ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

 

Το εσωτερικό χάος που επικρατεί στον χώρο των πάλαι ποτέ «Ελλήνων» του Ηλία Κασιδιάρη αποκαλύπτει μια ακόμη «διαφοροποίηση» στελέχους. Ο λόγος για τον Νίκο Πέππα ο οποίος αποτελούσε διαχρονικά το «σχέδιο Β» του Ηλία Κασιδιάρη, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τους δικούς του ισχυρισμούς. Ο οποίος με ένα κείμενο – φωτιά σκιαγραφεί τα «στρατόπεδα» που έχουν σχηματιστεί πέριξ του εγκλείστου στις φυλακές Δομοκού. Χρησιμοποιώντας μάλιστα ιδιαίτερα βαρείς χαρακτηρισμούς αφού κάνει λόγο για μια παρέα «που έκανε την Ιδιοτέλεια Ιδεολογία, τον Ναρκισσισμό Σημαία και τον Μεσσιανισμό Ηγετίσκων Θρησκεία». Ο ίδιος εξηγεί την εμπλοκή του από τον Απρίλιο του 2023, πριν δηλαδή τις εκλογές του περασμένου Μαΐου. Όπως ισχυρίζεται υποστήριξε τότε ότι αφού κόπηκαν οι «Έλληνες» τον Μάϊο, καταθέτοντας μάλιστα σχετική γραπτή πρόταση/ανάλυση. Η οποία όπως είπε «διέρρευσε» στον μετέπειτα βουλευτή των Σπαρτιατών και πλέον ανεξάρτητο Γιάννη Δημητροκάλλη και στον νυν υποψήφιο ευρωβουλευτή με τους Πατριώτες Χαράλαμπο Γιώτη. Και αποκαλύπτει ότι ο Χαράλαμπος Γιώτης ήδη από τότε συνομιλούσε με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, την ίδια στιγμή ο Δημητροκάλλης «έβλεπε κλεισμένος σε ένα γραφείο επί μια εβδομάδα τον Βασίλη Στίγκα».
Από τον ίδιο ζητήθηκε πάντως να ετοιμάσει το ψηφοδέλτιο του κόμματος «ΤΡΑΜΠ» το οποίο κατέθεσε τα παράβολα και πέρασε τελικά από το εκλογοδικείο. Κόμμα όμως που δεν έλαβε μέρος στις εκλογές επειδή όπως είπε δεν έλαβε στήριξη από την «ομάδα» ηγεσίας.
Ερχόμενος στις ευρωεκλογές του 2024, ο Νίκος Πέππας υποστηρίζει ότι ξανά πρότασή του ήταν η μη συμμετοχή «με κυρίαρχο λόγο την αποφυγή περαιτέρω δίωξης του έγκλειστου Ηλία Κασιδιάρη αλλά και της εξυγίανσης του Χώρου». Κάνει ακόμη λόγο για έλλειψη δομών και οργάνωσης,  αδυναμία προσέλκυσης  ποιοτικών στελεχών  αλλά και «έλλειψη ιδεολογικού προσανατολισμού διαφορετικού από αυτόν της ιδιοτέλειας των παρατρεχάμενων». «Όλα εγένοντο για το χρήμα και το προσωπικό συμφέρον τους και δυστυχώς ποτέ δεν ακούστηκε μια κουβέντα Ιδεολογικού περιεχομένου», συνεχίζει. Παρόλα αυτά ο κ. Πέππας αναφέρει ότι του ζητήθηκε ξανά να καταρτίσει ψηφοδέλτιο, κάτι που έκανε με τον συνδυασμό «Πατριωτικό Τόξο». Και συνεχίζει λέγοντας: «Ένα μήνα πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου πληροφορήθηκα ότι ο Γιώτης συνομιλούσε με τον Εμφιετζόγλου λέγοντας μάλιστα ότι θα πάρει ένα πολύ μεγάλο ποσό για τον προεκλογικό του αγώνα! Λογικά εγεννήθη το ερώτημα ποιος του επιτρέπει και γιατί να κάνει τέτοιου είδους επαφές και συνδιαλλαγές την στιγμή που το Πατριωτικό Τόξο ετοιμαζόταν για κάθοδο».

Και καταλήγει μιλώντας για τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος διαπομπεύθηκε «προληπτικά» από συγκεκριμένα κανάλια που βρίσκονται υπό την επιρροή Γιώτη, ακριβώς για να μην κατέβει το συγκεκριμένο κόμμα.

TAGS:

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040e-genius.gr ...intelligent web software