x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Όπως είχαμε γράψει και χθες, πρώτοι πάντα στην ενημέρωση, ανακοινώθηκε στην πατριωτικό χώρο για πρώτη φορά η συνεργασία δύο κομμάτων για τις επικείμενες διπλές εκλογές. Αναφερόμαστε στις ανακοινώσεις του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ , που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, και του Εθνικού Μετώπου, γνωστού στους πατριώτες από τη συμμετοχή του σε παλαιότερες εκλογές. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό γεγονός, καθώς για πρώτη φορά μπαίνουν στην άκρη οι όποιες μικροδιαφωνίες και συνεργάζονται σε εκλογικό επίπεδο δύο διαφορετικά κόμματα. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι η συσπείρωση αυτή στον πατριωτικό χώρο και γύρω από τους ΕΛΛΗΝΕΣ του Ηλία Κασιδιάρη θα συνεχιστεί με νέες ανακοινώσεις από την ερχόμενη εβδομάδα.

«Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα του πατριωτικού κόσμου για ενότητα των εθνικών δυνάμεων ενώπιον των δύσκολων περιστάσεων που αντιμετωπίζει η πατρίδα και η κοινωνία, αποφασίσαμε την συνεργασία του Εθνικού Μετώπου με το Εθνικό Κόμμα "Έλληνες" στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Μας ενώνουν οι αγώνες εναντίον του σαθρού πολιτικού συστήματος και της ξενοκρατίας. Μας ενώνει η αγωνία απέναντι στα διογκούμενα προβλήματα του δημογραφικού, της αντικατάστασης πληθυσμού που φέρνουν τα κύματα των παράνομων μεταναστών, η Τουρκική απειλή και διείσδυση, καθώς και η συστηματική επίθεση εναντίον των αξιών, της ιστορίας, της ταυτότητας. Μας ενώνει η ανάγκη συμπόρευσης και αντιπαράθεσης για να αποτρέψουμε την καταστροφή των Ελληνικών επιχειρήσεων και νοικοκυριών που σαρώνονται από τα καρτέλ, τις πολυεθνικές, τα οργανωμένα συμφέροντα και το αφελληνισμένο τραπεζικό σύστημα. Μας ενώνει το κοινό όραμα για τον Ελληνισμό και την ιστορική αποστολή του.

Με την συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα του Εθνικού Μετώπου Μάνου Κώνστα στο Δυτικό Τομέα της Αθήνας καθώς και στελεχών στις εκλογικές περιφέρειες σε όλη την επικράτεια κάνουμε πράξη ένα ευρύ μέτωπο Εθνικής Αντιπολίτευσης ικανής να δώσει προοπτική στο λαό με προτάσεις βιώσιμες και ρεαλιστικές.

Ενωμένες και δυνατές οι δυνάμεις που συγκροτούν εθνικιστές και πατριώτες, χωρίς τα βάρη του αμαρτωλού πολιτικού συστήματος, μακριά από ιδιοτελείς κύκλους και ελεγχόμενα μορφώματα, σαλπίζουν Εθνικό Προσκλητήριο», ήταν η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Εθνικό Μέτωπο για τη συνεργασία. Ενώ και το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ τόνισε: «Επικυρώνεται σήμερα η εκλογική συνεργασία του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ και του Εθνικού Μετώπου, μέσω της συμμετοχής του Προέδρου του Εθνικού Μετώπου, κυρίου Μάνου Κώνστα, στα ψηφοδέλτια του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, στην εκλογική περιφέρεια Δυτικού Τομέα Αθηνών. Επίσης και άλλα ικανά στελέχη του κόμματος θα είναι υποψήφιοι σε διάφορες εκλογικές περιφέρειες της Χώρας».

Περισσότερα νέα γύρω από τη συσπείρωση πατριωτών και εθνικιστών στη σελίδα του Ηλία Κασιδιάρη το Σάββατο μόνο στην Ελεύθερη Ώρα!

TAGS:

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040e-genius.gr ...intelligent web software