x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«ΚΕΡΑΥΝΟΙ» καρδιολόγου για τα ΕΜΒΟΛΙΑ: «Αν ισχύει αυτό ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ»

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών.

Ο Aseem Malhotra είναι Βρετανός καρδιολόγος, ακτιβιστής δημόσιας υγείας, συγγραφέας πολλών βιβλίων και συγγραφέας άρθρων σε εφημερίδες.

Μεταξύ άλλων δήλωσε στην ερώτηση για τις παρενέργειες και τους θανάτους μετά από εμβόλια:

«Για ποιο λόγο υπάρχει μια απροθυμία να εξετάσουμε με ειλικρίνεια τι στα αλήθεια το προκαλεί αυτό;»:

 

«Εγώ ως καρδιολόγος γνωρίζω πως αναπτύσσεται η καρδιακή νόσος, πως μπορούν οι άνθρωποι να αναπτύξουν εμφράγματα αρκετά γρήγορα, πως μπορούν οι άνθρωποι να υποστούν αιφνίδιο καρδιακό θάνατο συνδεδεμένο με παράγοντες του τρόπου ζωής συμπεριλαμβανομένης της κακής διατροφής και του άγχους.

”Θα μπορούσε το εμβόλιο να συνδέεται μ’ αυτούς τους πλεονάζοντες θανάτους;” Αυτό είναι το ερώτημα. Θα έλεγα ότι είναι πεισματάρικη τύφλωση από πολλούς

Σε πολλά άτομα σαφέστατα οι παρενέργειες των εμβολίων είναι κάτι αληθινό. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία επ’ αυτού. Το ερώτημα είναι ”Ποια είναι η έκταση αυτών των παρενεργειών;” και ”Πώς αυτή εξισορροπείται συγκριτικά με το όφελος απ’ το εμβόλιο;”.

Και δεν μας έχει δοθεί η απάντηση αρκετά συγκεκριμένα μέχρι στιγμής!!!!

 

Και αυτό που θα έλεγα για μένα ως γιατρό, αυτό που πραγματικά με ανησύχησε και το αναφέραμε στην επιστολή που γράψαμε προς τον πρόεδρο Biden και τον Boris Johnson και δημοσιεύθηκε στο European Scientist είναι ότι πολύ επιφανείς γιατροί, πολύ επιφανείς επιστήμονες όπως ο Peter Doshi, ο επικεφαλής εκδότης του BMJ, κι ο Robert Kaplan απ’ το Stanford σε μια απ’ τις προδημοσιεύσεις τους κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στα νέα δεδομένα απ’ τις αρχικές μελέτες των Pfizer και Moderna πάνω στο εμβόλιο και αυτό που ανακάλυψαν είναι σοκαριστικό.

Στην ίδια την κλινική δοκιμή φάνηκε ότι κάποιος ήταν πιθανότερο να υποστεί μιασοβαρή παρενέργεια από το εμβόλιο, δηλαδή αναπηρία, συμβάν που σου αλλάζει την ζωή ή νοσηλεία απ’ο την πιθανότητα να νοσηλευτεί από covid!!!!!!

Και αυτό ειπώθηκε κατά την διάρκεια του πιο φονικού στελέχους!!!! Τώρα, αν ισχύει αυτό, και υπάρχουν πολύ καλοί λόγοι που συστήνουν ότι αυτό ισχύει, τότε αυτό αλλάζει τα πάντα!!!! Άρα γνώριζαν!!!».

https://rumble.com/v1gyr81-dr-aseem-malhotra-.html

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software