x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σοκ στην Λάρισα: 44χρονος μπήκε για μπάνιο και πέθανε… ξαφνικά!

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Θα δοθούν ποτέ εξηγήσεις για τους χιλιάδες θανάτους απροσδιόριστης αιτίας;;;
Μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού του άφησε την τελευταία του πνοή ένας 44χρονος στη Λάρισα, ο οποίος χθες βράδυ μπήκε να κάνει ένα μπάνιο και έπεσε ξαφνικά νεκρός.
Σύμφωνα με το larissanet.gr τον άτυχο άνδρα εντόπισε η οικογένειά του και παρότι έσπευσε το ΕΚΑΒ με δύο ασθενοφόρα και γιατροί και έγιναν μεγάλες προσπάθειες να τον επαναφέρουν, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 44χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ οι σοκαρισμένοι οικείοι του αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής μήπως και δώσουν απαντήσεις στα αίτια του ξαφνικού θανάτου.

Εδώ αξίζει να προσθέσουμε ότι σε κάθε είδηση ξαφνικού θανάτου ακούμε ότι μετέπειτα θα υπάρξει νεκροψία για να δοθούν απαντήσεις σχετικά με τα απροσδιόριστα αιτία θανάτου.
Φυσικά αυτές είναι διαδικασίες που απαιτούν χρόνο, οι θάνατοι αυτοί έχουν πλέον ξεχαστεί λόγω της επικαιρότητας και κατά συνέπεια ουδέποτε μαθαίνουμε τους επιστημονικούς λόγους που συμβαίνουν οι θάνατοι αυτοί.

 

Ασχέτως με αυτό η αίσθηση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία είναι πως υπάρχει όντως ένας μεγάλος αριθμός ξαφνικών θανάτων οι οποίοι πλέον δεν έχουν εξήγηση.

Το μόνο σίγουρο και δεδομένο είναι ότι συμβαίνουν σε μία εποχή κατά την οποία έχουν λάβει χώρα μαζικοί εμβολιασμοί και υπήρξε μία παρατεταμένη περίοδος αναγκαστικών lockdowns και περιοριστικών μέτρων.
Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει επιστημονική και εμπεριστατωμένη έρευνα για τις παρενέργειες που προκαλούν ή μπορεί να προκαλούν οι εμβολιασμοί με πειραματικά σκευάσματα όπως επίσης και από τον αναγκαστικό εγκλεισμό για παρατεταμένο χρονικό διάστημα.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software