x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Νέος εμπορικός πόλεμος των ΗΠΑ στην Κίνα: Που στοχεύουν οι Αμερικανοί

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ
Οι ΗΠΑ στοχεύουν να περιορίσουν τη βιομηχανία τσιπ της Κίνας με σαρωτικούς νέους κανόνες.

Το πλήθος των μέτρων σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, θα μπορούσε να ισοδυναμεί με τη μεγαλύτερη αλλαγή στην πολιτική των ΗΠΑ για αυτό το θέμα στην Κίνα από τη δεκαετία του 1990 και θα μπορούσε να οδηγήσει τους Κινέζους κατασκευαστές των τσιπ χρόνια πίσω.

Στόχος των ΗΠΑ να αποτραπούν ξένες εταιρείες από το να πωλούν προηγμένα τσιπ στην Κίνα ή να παρέχουν σε κινεζικές εταιρείες εργαλεία για να φτιάξουν τα δικά τους προηγμένα τσιπ.
 
Η κυβέρνηση Μπάιντεν δημοσίευσε ένα σύνολο μέτρων και ελέγχων στις εξαγωγές.
 
Ανάμεσα τους συμπεριλαμβάνεται ένα μέτρο για την αποκοπή της Κίνας από ορισμένα τσιπ ημιαγωγών που κατασκευάζονται οπουδήποτε στον κόσμο με αμερικανικά εργαλεία, επεκτείνοντας κατά πολύ την εμβέλειά της στην προσπάθειά της να επιβραδύνει τις τεχνολογικές και στρατιωτικές προόδους του Πεκίνου.

Πως θα γίνει αυτό; Οι αμερικανικές και άλλες ξένες εταιρείες που χρησιμοποιούν τεχνολογία των ΗΠΑ θα διακόψουν την υποστήριξη ορισμένων κορυφαίων εργοστασίων και τεχνικών της Κίνας.

Αυτό θα κάνει τους Κινέζους να πάνε χρόνια πίσω ενώ φαίνεται ότι οι πολιτικές επιστρέφουν στους σκληρούς κανονισμούς, της κορύφωσης του Ψυχρού Πολέμου.


e-genius.gr ...intelligent web software