x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Παγκόσμια «βόμβα»: Δεκάδες εκατομμύρια θύματα των εμβολίων, ζημιές 147 δις δολαρίων

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ
Τι λένε για τις ΗΠΑ!!! Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς την παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών...

Όπως γράφουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης:

 

Μια νέα έκθεση εκτιμά ότι 26,6 εκατομμύρια ανθρώπων που έπαθαν βλάβη από παρενέργειες, 1,36 εκατομμύρια ατόμων με αναπηρία και 300.000 υπερβολικοί θάνατοι μπορούν να αποδοθούν σε ζημιές από το εμβόλιο COVID-19 μόνο το 2022, ενώ κόστισαν στην οικονομία σχεδόν 150 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η ερευνητική εταιρεία  Phinance Technologies , που ιδρύθηκε και λειτουργεί από τον πρώην διευθυντή χαρτοφυλακίου Blackrock, Ed Dowd, τον Yuri Nunes (PhD Physics, MSc Mathematics) και τον Carlos Alegria (PhD Physics, Finance), χώρισε τον αντίκτυπο των εμβολίων σε τέσσερις μεγάλες κατηγορίες για να εκτιμήσει το ανθρώπινο  κόστος  που σχετίζεται με το εμβόλιο Covid-19:

  • χωρίς αποτέλεσμα  ή ασυμπτωματικά άτομα,  
  • όσοι υπέστησαν τραυματισμούς  (ήπια έως μέτρια έκβαση),  
  • αυτοί που έμειναν ανάπηροι  (σοβαρή έκβαση)  
  • θάνατος (ακραίο αποτέλεσμα). 

Τα δεδομένα για τις αναπηρίες και τους τραυματισμούς (που τα σχετίζουν με τα εμβόλια) προέρχονται απευθείας από το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας (BLS), ενώ οι υπερβολικοί αριθμοί θανάτων προέρχονται από επίσημα στοιχεία για τους θανάτους στις ΗΠΑ μέσω δύο διαφορετικών μεθόδων (μεθοδολογία  εδώ ).

 

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα άτομα της μίας κατηγορίας (τραυματισμένοι, για παράδειγμα) μπορούν να μετακινηθούν σε τελευταίες κατηγορίες σοβαρότητας – κάτι που αυτή η ανάλυση  δεν  λαμβάνει υπόψη.

Αναφέρει η έκθεση: «Μπορεί να υπάρχουν άτομα που δεν είχαν ορατά αποτελέσματα μετά τον εμβολιασμό, αλλά παρόλα αυτά θα μπορούσαν να επηρεαστούνΤα άτομα με ήπιους τραυματισμούς από τους εμβολιασμούς θα μπορούσαν, με την πάροδο του χρόνου, να αναπτύξουν σοβαρούς τραυματισμούς σε βαθμό αναπηρίας ή ένα ακραίο αποτέλεσμα, όπως ο θάνατος».

Εκτίμηση του  οικονομικού κόστους

Κατά την ανάλυση καθεμιάς από τις παραπάνω κατηγορίες, η Phinance προσδιόρισε ότι  το άμεσο οικονομικό κόστος των τραυματισμών από εμβόλια ήταν 79,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022 και 52,2 δισεκατομμύρια δολάρια για άτομα με σοβαρές αναπηρίες .

Για τους θανάτους, η Phinace χρησιμοποίησε την μέση ετήσια απόλυτη αύξηση των υπερβολικών θανάτων από το 2021, η οποία ήταν 0,05% για την δημογραφική ομάδα 25-64 ετών, που ανήλθε σε  5,6 δισεκατομμύρια δολάρια χαμένης παραγωγικότητας .

Συνολικά, βρήκαν  συνολικό «οικονομικό κόστος» 147,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2022  λόγω των εμβολίων Covid-19.

Όπως σημειώνει ο Dowd,  αυτά τα νούμερα είναι ακριβώς αυτά που μπορούν να μετρηθούν επί του παρόντος αλλά «τα πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα είναι τεράστια».

Τι να ισχύει για την Ελλάδα;;; Πάντως οι κρατικοί επιστήμονες διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

TAGS:

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040e-genius.gr ...intelligent web software