x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«ΚΑΥΤΕΣ» ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ 3 ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΕΣ!

| Ελληνορθοδοξία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Γράφει ο Μιλτιάδης Γ. Βιτάλης

Η αγία γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου – Δρίβα από την Άρτα, ήταν εξωτερικά μία ασήμαντη γιαγιά. Ήταν όμως Δοχείο Χάριτος, Σκεύος Εκλογής. Γεννήθηκε το 1918 στο χωριό Αγία Παρασκευή της Άρτας και κοιμήθηκε οσιακά στις 17 Οκτωβρίου του 2002. Μία σπουδαία λαϊκή ασκήτρια, μέσα στον κόσμο.

Το έργο της αποστολικό, έκανε δημόσιες ομολογίες πίστης και μετά κρυβόταν. Πότε ζούσε στον κόσμο και πότε στην αφάνεια. Πνευματικός ήταν ο π. Μητροφάνης. Η ζωή της ασκητική, αυστηρότατη, ενώ η προσευχή της ξεπερνούσε τα ανθρώπινα μέτρα, προκαλούσε δέος και θαυμασμό. Ανάργυρη, έκανε μεγάλες ελεημοσύνες που γίνονταν κρυφά.

Είχε το προορατικό, το προφητικό χάρισμα, το χάρισμα να αναλύει την Βίβλο και την Καινή Διαθήκη. Έβλεπε εν σώματι αγίους που την επισκέπτονταν στο κελάκι της και Αγγελικά Τάγματα!!!
Ενδεικτικά αναφέρω, στην αγάπη σας, μερικά μόνο από τα ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, που «προείπε» σε πνευματικά της παιδιά: «Προέβλεψε τους μεγάλους και καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία, το καταστροφικό τσουνάμι στις Φιλιππίνες, το συγκλονιστικό ατύχημα – ΤΡΑΓΩΔΙΑ στα Τέμπη!!!

Προέβλεψε πολλές από τις γεωπολιτικές εξελίξεις που βιώνουμε σήμερα, τις πανουργίες του σατανά. Προείπε, η γερόντισσα Λαμπρινή, την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας (τα μνημόνια) τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ…

Είχε «προφητεύσει» ότι ένας «ξενόφερτος», δήθεν σωτήρας, θα έρθει «φυτευτός» από το εξωτερικό… για να γίνει «αφέντης» του τόπου, δηλαδή κυβερνήτης!!! (Μήπως αναφέρεται στον Στέφανο Κασσελάκη);

Θα σας αναγκάσουν να πάρετε μία κάρτα-ταυτότητα. Θα κάνετε όλες  τις συναλλαγές σας με αυτή. Να μην την πάρετε, είναι του αντίχριστου…».

Η αγία γερόντισσα Γαλακτία της Κρήτης, ήταν στα ύψη τού Αγίου Πορφυρίου, την αποκαλούσαν Πορφύρενα. Τα μάτια της έβλεπαν το Άκτιστο Φως! Είχε αγιότητα, φρόνημα μαρτυρικό και έκρυβε μέσα της αναστάσιμη χαρά και θεϊκό έρωτα. Η αγάπη της θυσιαστική, μία μεγάλη αγκαλιά αγάπης. Άσαρκη ασκήτρια, Δοχείο Χάριτος.

Γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου του 1926 και κοιμήθηκε οσιακά στις 20 Μαΐου του 2021. Δίπλα της, για πολλά χρόνια, σαν φροντιστής και γηροκόμος στάθηκε ακοίμητος φρουρός, με πνεύμα αυτοθυσίας, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αντώνιος Φραγκάκης.

Να κάποιες λίγες, από αυτές τις προφητείες: «Προφήτευσε «τραγικά γεγονότα» που θα έρθουν μετά την κοίμησή της… λόγω της απιστίας μας. Θα ζήσουμε ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ, ξεγυμνωσιά στον κόσμο (που προσκυνάει τα είδωλα).

Κανείς δεν μιλάει για ΧΡΙΣΤΟ… ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (ο ήλιος της δικαιοσύνης είναι ο ίδιος ο Χριστός).  Κανείς δεν μιλάει… έρχεται το «ΚΑΚΟ», που όμως, θα κρατήσει λίγο, μετά… ΔΟΞΑ (!!!), ΠΑΝΤΟΥ Ο ΘΕΟΣ! Και μία μέρα, οι πιο πολλοί θα γονατίσουν ενώπιόν Του!!!

Μου λένε οι Άγιοι ότι τρέχουν παντού για να βοηθήσουν τους Χριστιανούς… Πολλές μπόρες… που όμως θα περάσουν! Τα «αφύσικα» σαρκικά, δοκιμάζουν τους ανθρώπους (φωτιές, πυρκαγιές, τσουνάμι, κατακλυσμοί κ.α.)…».

Τέλος, η γερόντισσα των Αθηνών, Μαρία, συχνά-πυκνά κρούει τον κώδωνα του  κινδύνου για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, λόγω της μεγάλης απιστίας μας. Ο Χριστός παιδαγωγεί όσους βλασφημούν, όσους προδίδουν την Ορθόδοξη Πίστη.

Έρχονται, λοιπόν, δραματικά γεγονότα, λόγω των «ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΝ» μάγων και μαγισσών. Λόγω των αμετανόητων ασεβών – πορνών. Λόγω της αποστασίας, των παθών, των μεγάλων αμαρτιών.

Προκαλούμε την ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ που θα πέσει πάνω από τα κεφάλια μας και θα μας παιδαγωγήσει. Γίναμε τυφλοί, οδηγοί τυφλών, εραστές του παρά φύσιν, λάτρεις της σαπίλας, της συκοφαντίας, της βιτρίνας, τού φαίνεσθαι.

Λείπει η ουσία, η καθαρότητα, το φιλότιμο, η προσευχή. Αυτά που πρόκειται να ζήσουμε στην πατρίδα μας, θα είναι σταυρικά! Θα ζήσουμε την δικτατορία του ΔΙΑΒΟΛΟΥ πάνω στα κεφάλια μας, με τρόπο σκληρό που θα φέρει απόγνωση! Θα πέφτει η μία σφαλιάρα πίσω από την άλλη, με κρότο… θα σκοτεινιάζει ο ουρανός!!! Θα μας «κάψει» η φιληδονία  μας, που είναι εμπόδιο στην σωτηρία μας.

ΜΕΤΑΝΟΙΑ σήμερα, τώρα, πριν είναι αργά ακόμα και για δάκρυα!!!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!

TAGS:

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040e-genius.gr ...intelligent web software