x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ!

| Ελληνορθοδοξία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Του Γιώργου Μιχαλόπουλου

Ηταν το 2010 όταν στην Ελεύθερη Ωρα πήραμε μια απόφαση που κυριολεκτικά θα σηματοδοτούσε την αλλαγή εποχής και το πέρασμα από τα αμιγώς πολιτικά πρωτοσέλιδα, στο συνδυασμό Ορθοδοξίας και (απόκρυφης) γεωπολιτικής. Στόχος ήταν να αναδείξουμε και να προειδοποιήσουμε το αναγνωστικό κοινό για τα δεινά που θα επιφέρει η Νέα Τάξη στην ανθρωπότητα και κατ’ επέκταση στον Ελληνισμό. Ξεκινήσαμε, λοιπόν, τη μελέτη του προφητικού λόγου των Αγίων Γερόντων και Γεροντισσών της Ορθόδοξης παράδοσής μας και επιχειρήσαμε να τον συνδυάσουμε με τη γεωπολιτική. Καταλαβαίνετε ότι αμέσως η προσοχή μας έπεσε στα όσα είπε και έγραψε για τα «Σημεία των Καιρών» ο Αγιορείτης Γέροντας Παΐσιος.

Θυμάμαι πως μόλις βγάλαμε τα πρώτα πρωτοσέλιδα σχετικά με τις προφητείες του Αγίου Παΐσιου όλοι έπεσαν να μας… φάνε. Μας αποκάλεσαν φαντασιόπληκτους, γραφικούς, φανατικούς. Λίγο ακόμη θέλανε για να βγάλουν… τσαρλατάνο τον Άγιο Παΐσιο! Νυν πολιτικός αρχηγός, μάλιστα, με έχει πάρει τηλέφωνο για να με… συμβουλεύσει να μην ασχολούμαι με ανύπαρκτες προφητείες και ότι με κοροϊδεύει ο κόσμος (αργότερα ο ίδιος θα πούλαγε τις… χειρόγραφες επιστολές του Ιησού χωρίς να ιδρώνει το αυτί του!).

Όπως θυμούνται οι παλαιότεροι αναγνώστες της Ε.Ω. επιμείναμε στη θεματολογία μας, συνδέσαμε τον ορθόδοξο προφητικό λόγο με τις κατακλυσμιαίες αλλαγές στη ζωή μας και δικαιωθήκαμε! Ήταν Ιανουάριος του 2015 όταν το Οικουμενικό Πατριαρχείο Αγιοκατάταξε τον Γέροντα Παΐσιο, που ήταν ήδη λαϊκός Άγιος στη συνείδηση του Έλληνα.

Αποδέχομαι την κριτική ότι στην πορεία έγιναν λάθη και υπερβολές εκ μέρους συνεργατών μας, αλλά ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω! Οι προθέσεις μας ήταν, είναι και θα είναι αγνές με γνώμονα το Έθνος και την Ορθοδοξία.

Η ουσία είναι ότι η αποδοχή της σειράς του MEGA για τον Άγιο Παΐσιο, σε μια εποχή όπου οι… αφορισμένοι κυβερνήτες θεωρούν πως έχουν λυγίσει την πίστη του Έλληνα, είτε κλείνοντας εκκλησίες, είτε μετατρέποντας τον Οίκο του Θεού σε εμβολιαστικά κέντρα, αποδεικνύει πως η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας δεν θα αργήσει!

Υ.Γ. Στους διώκτες μας εκεί στο Μέγαρο Μαξίμου αφιερώνω τη ρήση του Γκάντι: «Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, αργότερα σε πολεμούν και μετά τους κερδίζεις»…

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040e-genius.gr ...intelligent web software