x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΟΤΑΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ VIRAL ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Του Γιώργου Μιχαλόπουλου

Στην αγγλική γλώσσα η έκφραση "to go viral" έχει την έννοια του γίνομαι με αστραπιαία ταχύτητα γνωστός (σύγκρινε και με το "εξαπλώνομαι σαν ασθένεια" της ελληνικής), έννοια από στην οποία αντιστοιχίζεται η χρήση του όρου στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Κάπως έτσι και με διαφορά λίγων ημερών δυο πρωτοσέλιδα της Ελεύθερης Ωρας εξαπλώθηκαν στο διαδίκτυο και έφτασαν σε εκατομμύρια αναγνώστες.

Άλλοτε τα σχόλια είναι επαινετικά, άλλοτε περιπαικτικά, αλλά η ουσία είναι ότι το μήνυμα περνάει, κι ας λένε ότι ο Τύπος δεν μπορεί να έχει παρέμβαση!

Ειδικά για το πρώτο θέμα της Δευτέρας (3 Ιουνίου) και επειδή διάβασα σε αρκετά ιστολόγια ότι η «Ελεύθερη Ωρα προβλέπει πότε θα γίνει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος», σημειώνω ότι εμείς μεταφέραμε τα όσα γράφονται σε διεθνή ΜΜΕ (βλέπε Daily Star, Ria Novosti κλπ) και τίποτα παραπάνω.

Την καλύτερη, δε, ανάλυση έχει το Anatropinews.gr:

Σε μια εποχή που ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας κλιμακώνεται και δεν υπάρχει εγκατάλειψη στον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, ένας Ινδός αστρολόγος που χαρακτηρίζεται «νέος Νοστράδαμος» ισχυρίζεται ότι έχει προβλέψει την «ακριβή ημερομηνία» της έναρξης του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Kumar είπε στην Daily Star: «Η Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 έχει το ισχυρότερο πλανητικό ερέθισμα για να πυροδοτήσει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, αν και οι 10 και 29 Ιουνίου είναι επίσης πιθανές» ισχυριζόμενος έχει στοιχεία με τη μορφή ενός βεδικού χάρτη αστρολογίας που βασίζεται σε ευθυγραμμίσεις πλανητών και αστεριών.

Ο Kumar έχει χαρακτηριστεί από ορισμένους ως ο «νέος Νοστράδαμος», ενώ ο ίδιος δηλώνει ότι έχει ιστορικό ορθών προβλέψεων για συγκρούσεις όπως αυτές μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, Βόρειας και Νότιας Κορέας, Κίνας και Ταϊβάν και Ρωσίας και Ουκρανίας.

Η “πρόβλεψη” του Kumar βρήκε διεθνώς τη θέση της σε πολλά πρωτοσέλιδα εφημερίδων όπως η “Ελεύθερη Ώρα” στην Ελλάδα.

TAGS:

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040e-genius.gr ...intelligent web software