ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΜΕ «ΚΡΕΑΣ» ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ!
Όπως συμβαίνει και με τη βία ανηλίκων και την «ασφάλεια» στο διαδίκτυο, οι διεθνιστές έχουν έτοιμη τη «λύση» που θα δώσουν.
Τσικνοπέμπτη σήμερα και έχει επανέλθει στην επικαιρότητα το θέμα των ανατιμήσεων στα τρόφιμα και δη στα κρέατα. Και μόνο η υπερπροβολή του θέματος από τα κανάλια είναι ύποπτη.
Τα τελευταία στοιχεία του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ) είναι ενδεικτικά:
Τα φρέσκα κρέατα ανατιμήθηκαν κατά 13% μόνο τον Ιανουάριο, κατακτώντας την… κορυφή στις ανατιμήσεις των προϊόντων στα σούπερ μάρκετ.
Αυτή τη φορά ως «δικαιολογία» δεν παρουσιάζεται ο… «κακός Πούτιν», αλλά η ευλογιά των αιγοπροβάτων, η οποία έδωσε τη χαριστική βολή στους Έλληνες κτηνοτρόφους.
Οι πιο αισιόδοξοι μιλούν για… σταθεροποίηση των ανατιμήσεων (ούτε λόγος για πτώση τιμών) τους επόμενους μήνες.
Φυσικά τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Η «λύση» που ήδη εδώ και χρόνια διαφημίζεται σε όλη τη Δύση είναι τα κρέατα εργαστηρίου και τα εγκεκριμένα άλευρα, τα οποία θα παρουσιαστούν ως «φθηνή εναλλακτική» απέναντι στο «ασύμφορο και… μη ασφαλές» πραγματικό κρέας.
Και το χειρότερο είναι πως οι «αγανακτισμένες» από την χρόνια ακρίβεια, μάζες, θα στραφούν μαζικά στην «έτοιμη λύση» των διεθνιστών.
Υ.Γ.: Η Πανελλήνια Ομοσπονδία ΝΕΜΕΣΙΣ – πρόκειται για οργάνωση κατά της κατανάλωσης κρέατος, εστιασμένη στην οικολογία και τα δικαιώματα των ζώων - ζητά να καταργηθεί το τσίκνισμα στα σχολεία και να αντικατασταθεί με δράσεις ευαισθητοποίησης για τα ζώα. Παραδοσιακά το έθιμο τηρείται και στα σχολεία τα τελευταία χρόνια με τους Συλλόγους Γονέων είτε να διοργανώνουν και να συντονίζουν το ψήσιμο κρέατος στο προαύλιο είτε παραγγέλνοντας από το σουβλατζίδικο της περιοχής καλαμάκια και εν συνεχεία να τα προσφέρουν στους μαθητές. Προφανώς η ΝΕΜΕΣΙΣ δεν θα είχε πρόβλημα αν το «κρέας» ήταν εργαστηρίου!!!
