x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΓΙΑ… ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Με τη γαλανόλευκη και το αστέρι της Βεργίνας να κυριαρχούν…

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του ξενοδοχείου ROYAL OLYMPIC στην Αθήνα, όπου η Πατριωτική Ένωση του Προδρόμου Εμφιετζόγλου πραγματοποίησε την πρώτη της κεντρική εκδήλωση στο Λεκανοπέδιο Αττικής.

Η εκδήλωση ήταν εντυπωσιακή με τη γαλανόλευκη και το αστέρι της Βεργίνας να κυριαρχούν παντού, ενώ φάνηκε για πρώτη φορά ότι η Πατριωτική Ένωση δεν είναι απλά ένα «One Man Show» του Προδρόμου Εμφιετζόγλου, αλλά διαθέτει αρκετά αξιόλογα και νέα στελέχη με ωραίο λόγο και παρουσία.

Οικοδεσπότης της εκδηλώσεως ήταν ο γνωστός εκδότης Γιάννης Γιαννάκενας, ο οποίος είναι και συντονιστής Κεντρικού Τομέως Αθηνών και υποψήφιος βουλευτής.

Παρέστησαν σημαντικές προσωπικότητες, στις οποίες θα αναφερθούμε αναλυτικά στο φύλλο του Σαββάτου γιατί έχει σημασία(!), ενώ τον Πρόεδρο πλαισίωσαν δύο νέα στελέχη της Πατριωτικής Ενώσεως από την Περιφέρεια. Η Σιμέλα Κιοσκερίδου, τρίτεκνη μητέρα και επιχειρηματίας, υποψήφια βουλευτής Κοζάνης και ο Γιώργος Δασκαλούλης, τρίτεκνος δικηγόρος και υποψήφιος βουλευτής Λαρίσης. Και οι δύο έκαναν σύντομους χαιρετισμούς, όπου εξήραν τη δράση του κόμματος και του Προδρόμου Εμφιετζόγλου.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Ιωάννης Μαλταμπές, πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου, ο οποίος έχει ήδη ενσωματωθεί στα ψηφοδέλτια της Πατριωτικής Ενώσεως ανά την Ελλάδα, ενώ ηγείται των προσπαθειών για περαιτέρω διεύρυνση των συνεργασιών με άλλους φορείς.

Τον Πρόεδρο της Πατριωτικής Ενώσεως προλόγισε ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Παναγιώτης Δούμας, ο οποίος εστίασε στην ανάγκη συγκροτήσεως ενός πόλου εξουσίας, που θα αρπάξει την εξουσία από τα χέρια αυτής της «απέθαντης ελίτ που αναπαράγεται με την οικογενειοκρατία και τους κομματικούς σωλήνες, που καταστρέφουν επί δεκαετίες την Ελλάδα». Ο Παναγιώτης Δούμας απαρίθμησε σειρά έργων και προσφορών του Προδρόμου Εμφιετζόγλου προς την πατρίδα και τον Ελληνισμό, επισημαίνοντας ότι ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου αποτελεί το σημαντικότερο όπλο του πατριωτικού χώρου για να μπορέσει να συσπειρωθεί και να διεμβολίσει το σύστημα.

Ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως ανέλυσε τις κυριότερες προγραμματικές θέσεις της Πατριωτικής Ενώσεως, αρχής γενομένης από το δημογραφικό και το μεταναστευτικό, εξηγώντας ότι το κράτος πρέπει να δημιουργήσει ένα ειδικό ταμείο για το δημογραφικό, παρακρατώντας είκοσι λεπτά ανά λίτρο καυσίμου που πωλείται, 15 από τους φόρους και τα τέλη και 5 από τον καταναλωτή. Στο ενεργειακό κομμάτι, που το συνέδεσε άμεσα και με την γενικότερη οικονομική κρίση, ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου δεσμεύθηκε ότι μία κυβέρνηση υπό την Πατριωτική Ένωση, θα επανενεργοποιούσε άμεσα εργοστάσια λιγνίτη και θα προχωρούσε την επομένη της εκλογής της σε επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ. και στην ανακήρυξη ΑΟΖ, ώστε να διασφαλιστεί σύντομα η ενεργειακή ασφάλεια και η ευημερία των Ελλήνων, να επιστρέψουν οι νέοι Έλληνες που μετανάστευσαν στο εξωτερικό και να προσελκυσθούν επενδυτές. Επέπληξε μάλιστα την κυβέρνηση, επειδή προχωρά σε έρευνες μόνο στα νοτιοδυτικά της Κρήτης και στα νοτιοανατολικά, αναγνωρίζοντας εμμέσως το τουρκολιβυκό μνημόνιο.

Ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως έδωσε και απαντήσεις σε όσους τον κατηγορούν για την κακή πορεία της εταιρείας του, της Μηχανικής Α.Ε. Κατέστησε σαφές ότι έγινε στόχος των μνημονιακών κυβερνήσεων, επειδή αρνήθηκε να ενταχθεί στα κατασκευαστικά καρτέλ και ότι πολεμήθηκε όσο κανείς, επειδή κατήγγειλε τις πρακτικές των κυβερνώντων, καθώς και των «νταβατζήδων». Επανέλαβε δε τις καταγγελίες, ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ευνοεί συγκεκριμένους κατασκευαστές εις βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον εθνικό ύμνο, προκαλώντας ιδιαίτερη συγκίνηση και στον Πρόεδρο της Πατριωτικής Ενώσεως, αλλά και σε αρκετούς των παρευρισκομένων.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software