x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μεγάλη αντικατοχική πορεία διαμαρτυρίας κατά του Ψευδοκράτους

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-ΕΟΝ διοργάνωσε μεγάλη αντικατοχική πορεία διαμαρτυρίας μαζί με το με το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ, έξω από την τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα, κατά του τουρκοκυπριακού Ψευδοκράτους.

 
 
 

Ιδιαίτερα δραστήρια για την υπεράσπιση των εθνικών δικαίων αλλά και των εθνικών θέσεων σε κοινωνικά ζητήματα όπως οι αμβλώσεις ένα θέμα για το οποίο έδωσαν σκληρό αγώνα για να εμποδιστεί η μείωση του ελληνικού πληθυσμού.

 
 

«Η 15η Νοεμβρίου έρχεται κάθε χρόνο για όλον τον μαχόμενο με σθένος, ψυχή και καρδιά Ελληνισμό να υπενθυμίσει την ταυτότητα του προαιωνίου εχθρού του Γένους, τις βλέψεις και τις ορέξεις του αδιστάκτου και αδηφάγου νεοθωμανικού θηρίου, το οποίο βρυχάται λυσσωδώς έμπροσθεν των παρειών των ακλονήτων Ακριτών μας.

Τριάντα εννέα χρόνια από το μαύρο έτος του 1983 με την παράνομη ανακήρυξη του βδελυρού ψευδοκρατικού δορυφόρου της Τουρκίας στα κατεχόμενα εδάφη της ανατολικωτέρας επάλξεως της αιμασσούσης Κύπρου μας, η ρυπαρώς κυματίζουσα ημισέληνος εξακολουθεί να πληγώνει τον Πενταδάχτυλο, βεβηλώνοντας τα χώματα των προγόνων μας στην Αμμόχωστο, την Κερύνεια, την Μόρφου, το Τρίκωμο και τα Λεύκα.

Στην υπόδουλη Μεγαλόνησο, μέσα από τους τάφους των παππούδων μας κραυγάζουν εισέτι οι ψυχές των Κυπρίων αγωνιστών για εκδίκηση και πάλη με σκοπό την λευτεριά και την Ένωση με την Μάνα.

 

Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-ΕΟΝ, αταλάνευτη και επίμονη στις ξεκάθαρα αντιομοσπονδιακές και αντιμακαριακές θέσεις της, απεδέχθη ασμένως και φέτος την τιμητική πρόσκληση των φίλων και αδερφών μας συμμαχητών φοιτητών από το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ, λαμβάνοντας δυναμικά μέρος απόψε στην μεγάλη αντικατοχική πορεία διαμαρτυρίας με τελική κατάληξη την Τουρκική Πρεσβεία.

Οι φωνές της αντίστασης και οι ιαχές της Αρετής υψώθησαν και πάλι στο κέντρο της Αθήνας ενάντια όχι μόνο στο δαιμονικό κράτος-συμμορία, τα οποίο εποφθαλμιά το μέλλον της Κύπρου και την εν γένει επιβίωση του Ελληνισμού της Αφροδισίας, αλλά πρωτίστως ενάντια σε κάθε τουρκοπροσκυνημένο κόμμα εξουσίας στις ημέτερες πολιτείες, το οποίο προάγει ανερυθρίαστα μαζί με τα διαφορά ινστιτούτα υποταγής το δόγμα του ενδοτισμού και της αφειδούς παραχώρησης των πάντων στην γείτονα.

 

Γυναίκες και Άνδρες της Ε.Ο.Ν. με φυλλάδια και πανό με κεντρικό σύνθημα ” ΚΑΤΩ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΤΕΝΚΤΑΣ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ” έστειλαν σαφές μήνυμα πως ο αγώνας υπέρ του Ελληνισμού διεξάγεται στον δρόμο και μέσα στην κοινωνία, εκεί όπου δεν έχουν καμμία θέση οι δειλοί και οι προδότες.

Ο Σύλλογός μας συνεχίζει μετά από 3,5 χρόνια υγιούς Εθνικιστικής πολιτικής διαδρομής σταθερότητος, ευθύνης και ανιδιοτελούς προσφοράς να παλεύει στο πλευρό των Ενωτικών-Γριβικών συναγωνιστών μας για το όραμα του Διγενή μας, ήτοι όχι μόνο να ανακτηθεί ελεύθερα η μισή μας Πατρίδα, τα χωριά μας στην βόρειο Κύπρο, αλλά να γίνει πράξη αυτό που λοιδορούν όσοι έχουν συμβιβαστεί με την μειοδοσία, η ενσωμάτωση στον Εθνικό Κορμό. Καμμία αποδοχή Διζωνικών τουρκοποιήσεων! Καμμία αποδοχή συναλλαγής με το σουλτανάτο του Ερντογάν και των ουραγών του στα κατεχόμενα!

 

“ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ”

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software