x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΤΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ»!!!

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Γράφει ο Μιλτιάδης Γ. Βιτάλης

«Ο χάρος βγήκε παγανιά, μεσ’ στην δική μου γειτονιά και από τον πολύ συλλογισμό, έχασε τον λογαριασμό… Και έγινε μαύρος ουρανός κι ανεμοζάλη και καπνός…». Ένα τραγούδι σταθμός  που έχει γίνει σημαία για το τι μπορεί να κάνει ο χάρος όταν βγαίνει παγανιά.

Ο χάρος δεν κάνει διακρίσεις εάν είσαι βασιλιάς ή «παρακατιανός». Έρχεται και σου κλέβει την ζωή με το δρεπάνι του. Θερίζει ζωές και κανένας μας δεν μπορεί να γλυτώσει από το δρεπάνι του θεριστή-χάρου.

Ο «ΧΑΡΟΣ» εντοπίστηκε στην ΣΤΕΨΗ του βασιλιά ΚΑΡΟΛΟΥ. Μία μαυροφορεμένη φιγούρα, ίδια ο «χάρος», ξεσήκωσε τους χρήστες του twitter!!! Μία σκοτεινή, μαυροφορεμένη φιγούρα με μανδύα που τρέχει στο φόντο της στέψης του βασιλιά Καρόλου Γ’, δεν ξέφυγε από την ματιά των χρηστών του twitter, οι οποίοι τον παρομοίασαν με τον «Grim reαper”.
«Πρόσεξε κάποιος άλλος τον Grim reαper στο ΑΒΒΑΕΙΟ ΤΟΥ ΓΟΥΕΣΤΜΙΝΣΤΕΡ», έγραψε ένα άτομο συγκεντρώνοντας δύο εκατομμύρια προβολές!!! «Τον πρόσεξα! Ποιον ψάχνει»; Ρωτά άλλος χρήστης του twitter.

«Βλέπει κανείς άλλος τον Grim reαper να εμφανίζεται στην στέψη;», έγραψε ένα άλλο tweet…

Έγινε ένας χαμός σχετικά, με διάφορα σχόλια και αναρτήσεις. Τελικά ποια ήταν αυτή η σκοτεινή φιγούρα που είδαν; Μήπως ο «χάρος», ο θεριστής και αν ναι… τι ζητούσε εκεί σε μία τόσο σημαντική στιγμή, όπως αναμφίβολα είναι η επίσημη στέψη ενός Βασιλιά;

Ενός Βασιλιά που ανεβαίνει στον Βρετανικό θρόνο, ενώ ταυτόχρονα ηγείται της Αγγλικανικής Εκκλησίας (αμέσως μετά την επίσημη στέψη του)!!!!
Ο θεριστής με την κατάμαυρη κουκούλα και την ρόμπα που έφτανε μέχρι το πάτωμα, και κάτι σαν «αιχμηρό» δρεπάνι στο χέρι του, τι συμβόλιζε, εάν πράγματι δεν ήταν της φαντασίας ή οφθαλμαπάτη;

Συμβόλιζε την ματαιότητα των ανθρώπων, την βεβαιότητα του θανάτου και της φθοράς; Την βεβαιότητα ότι και ένδοξος βασιλιάς να είσαι, δεν είσαι αθάνατος!!! Και κάτι ακόμα!
«Εμφανίστηκε» ένας εντυπωσιακός πίνακας ζωγραφικής – πορτρέτο μεγάλων διαστάσεων του βασιλιά της Βρετανίας Καρόλου Γ’ (το πρώτο επίσημο πορτρέτο) που λέγουν κάποιοι (κακοθελητές;) τον πίνακα αυτό αφιερωμένο στον ίδιο τον σατανά! Μάλιστα εάν προσέξεις θα διακρίνεις τα σατανιστικά σύμβολα!

Πήραν «φωτιά» οι θεωρίες συνωμοσίας και γίνεται «γλέντι»! Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, λέει ο λαός, αλλά χρειάζεται σύνεση και προσοχή! Άλλωστε ο Κάρολος Γ’ έχει αποδείξει τόσα χρόνια, ότι είναι κοντά στο Άγιο Όρος, όπου διατηρεί στενούς δεσμούς, ειδικά με την ιερά μονή Χιλανδαρίου και το Βατοπέδι!
Είναι γνωστό, ότι η Ορθοδοξία είναι ιστορικά άρρηκτα συνδεδεμένη με την βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου. Άρα πώς μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί να έχει ο Βασιλιάς την οποιαδήποτε σχέση με τον σατανά; Θα μου πείτε, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, και ότι ο σατανάς πολιορκεί όλους μας, χωρίς διακρίσεις και κυρίως τους επιφανείς!!!
Από την μία ο χάρος να βγαίνει παγανιά και ο ουρανός γίνεται κατάμαυρος. Επικρατεί παραζάλη, οργιάζει η φαντασία και από την άλλη, το πρώτο επίσημο πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου Γ’ που όταν το είδε «φρίκαρε» (ή όχι)!!!

Μάλιστα όταν έγιναν τα αποκαλυπτήρια του πορτρέτου του Καρόλου ως βασιλιά, έδειξε την «έκπληξη» και ίσως την ενόχλησή του! Το έργο φιλοτέχνησε ο Jonathan Yeo και είναι ένας κατακόκκινος πίνακας, τα σύμβολα όμως που υπάρχουν προβληματίζουν κάποιους γιατί παραπέμπουν σε σατανιστικά. Άλλωστε τα σχόλια των χρηστών στο διαδίκτυο είναι αιχμηρά!

Η παρουσίαση έγινε σχεδόν ένα χρόνο μετά την στέψη του, στις 6 Μαΐου του 2023. Τελικά, το κατακόκκινο πορτρέτο («φωτιά») προκάλεσε πολλές συζητήσεις, πολλές αντιδράσεις και για τους συμβολισμούς αλλά και για τα απόκρυφα σύμβολα…

Οι θεωρίες συνωμοσίας, τώρα ξεκινούν και είναι βέβαιο ότι πρόκειται να διαβάσουμε και να ακούσουμε πολλά και σημαντικά! Βλέπετε, το βασιλικό ρεπορτάζ είναι πάντοτε επίκαιρο και δημοφιλές παντού σχεδόν. Όταν μάλιστα μπλέκουν και σκοτεινές θεωρίες για τον «χάρο» και τον «σατανά» τότε γίνεται πανηγύρι!

TAGS:

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040e-genius.gr ...intelligent web software