x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ!

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η σχετική είδηση δημοσιεύθηκε αρχικά στον ιστότοπο Semafor.com. Αφορά τον ιδρυτή του WEF (Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ) Klaus Schwab (Κλάους Σβαμπ) o οποίος από το 1971 που ίδρυσε το σχετικό forum εμφανίζεται να συνδέεται με ιστορικά γεγονότα όπως το χτύπημα στους Διδύμους Πύργους για το οποίο ο ίδιος δήλωσε ότι υπήρξε Αυτόπτης Μάρτυς, όπως η πανδημία COVID-19 σχεδόν με το εναρκτήριο λάκτισμα της οποίας εξέδωσε το βιβλίο Τhe Great Reset (Μεγάλη Επανεκκίνηση, βρίσκεται και στο γραφείο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη) η ταχύτητα έκδοσης του οποίου έκανε πολλούς να ισχυρισθούν ότι το είχε ήδη έτοιμο (όπως η Moderna τα εμβόλιά COVID-19), η δε επιμονή του για παγκόσμιο εμβολιασμό και η σιγή ιχθύος μετά τους Ξαφνικούς Θανάτους εμβολιασθέντων, του προσδίδουν δυστοπικό ρόλο στην πανδημία.

Ακολουθεί ένα εκτεταμένο, αλλά συναρπαστικό άρθρο, του πρώην βουλευτή ΝΔ Ηλία Καλλιώρα. Απολαύστε υπεύθυνα…

Θα ασχοληθώ με ένα από τα πλέον σκοτεινά πρόσωπα που έχουν περπατήσει μέχρι σήμερα πάνω στη γη: Τον Κλάους Μάρτιν Σβαμπ, που γεννήθηκε στο Ράβενσμπουργκ της Βάδης-Βυρτεμβέργης της Γερμανίας στις 30 Μαρτίου 1938. Πρόκειται για μηχανικό-οικονομολόγο και τον ιδρυτή του διαβόητου σιωνιστικού εργαλείου που ονομάζεται «Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ». Έχει διατελέσει πρόεδρος του εν λόγω διάσημου οργανισμού από την ίδρυσή του το 1971.

Ο Κλάους Σβαμπ είναι γιος του Eugen Wilhelm και της Emma Kilian, πρώτη σύζυγος του Eugen, η οποία εγκατέλειψε τον Κλάους κατά τη γέννησή του. Είναι πολλοί αυτοί που γράφουν στο διαδίκτυο ψευδώς ή λανθασμένα ότι οι γονείς του Klaus Schwab είναι ο Fred και η Marianne Schwab, οι οποίοι γεννήθηκαν με το περιβόητο όνομα Rothschild. Εντούτοις, όμως, ιστορικά δεν υπάρχει κανένας πραγματικός οικογενειακός δεσμός μεταξύ του Klaus Schwab και της Marianne Schwab (γένος Rothschild), εκτός από το ότι το επώνυμό τους που συμπτωματικώς ταιριάζει.

Το επώνυμο Schwab έχει γερμανική και εβραϊκή, ασκεναζική, προέλευση. Ο Ασκενάζι Εβραίος Benjamin H. Freedman, στο βιβλίο του «Τα γεγονότα είναι τα γεγονότα: Η αλήθεια για τους Χαζάρους» (1954), γράφει ότι οι Εβραίοι Ασκενάζι κατάγονται από τους αρχαίους Χαζάρους, ένα βασίλειο του Μεσαίωνα διάρκειας τεσσάρων περίπου αιώνων στον Καύκασο, οι οποίοι προσηλυτίστηκαν μαζικά στον Ιουδαϊσμό μετά τον βασιλιά τους το έτος 838.

Στις 10 Ιουλίου 1870, ο παππούς του Κλάους Σβαμπ, ο Jakob Wilhelm Gottfried Schwab, γεννήθηκε στη Γερμανία. Το 1893, ο Gottfried Schwab, σε ηλικία 23 ετών, μεταναστεύει στην Ελβετία. Κοντά στη Βέρνη, στις 27 Απριλίου 1899, γεννήθηκε ο Eugen Schwab, ο πατέρας του Κλάους.

Ο Eugen Schwab ακολουθούσε τα βήματα του πατέρα του και έγινε και αυτός μηχανικός μηχανών. Η εταιρεία Escher Wyss καθόρισε την καριέρα του Eugen Schwab. Κατά τον Β’ ΠΠ, η εταιρεία Escher Wyss έγινε κορυφαίος υπεργολάβος και συνεργάτης των Ναζί και ο Eugen Schwab έγινε γενικός διευθυντής της.

Το 1967, στα 29 του χρόνια, ο Klaus Schwab εμφανίζεται στην ελβετική επιχειρηματική σκηνή και πρωτοστατεί ο ίδιος στη συγχώνευση μεταξύ της Sulzer και της Escher-Wyss. Η νέα εταιρεία Sulzer Escher-Wyss μετατρέπεται σε ένα γίγαντα της μηχανουργίας και υψηλής τεχνολογίας στην παραγωγή πυρηνικής ενέργειας. Ο Σβαμπ ήταν πρόσωπο κλειδί για τη Νότια Αφρική, βοηθώντας την να κατασκευάσει πυρηνικά όπλα εμπλουτισμένου ουρανίου, όπως έκαναν οι Σβαμπ παλαιότερα, ώστε να αποκτήσουν οι Ναζί την πρώτη ατομική βόμβα.

Ο Κ. Σβαμπ είναι παντρεμένος από το 1971 με τη Χίλντα Σβαμπ, έχουν δυο παιδιά και ζουν στην Κολωνία της Ελβετίας. Είναι πρώην μέλος της διευθύνουσας επιτροπής της περιλάλητης «πεφωτισμένης» Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Ανάμεσα στα άλλα βιβλία του, ο Κ. Σβαμπ είναι ο συγγραφέας του περιβόητου νεοταξικού βιβλίου «Η Μεγάλη Επανεκκίνηση» (2021). Το 1971, ο Κλάους Σβαμπ ίδρυσε το «Ευρωπαϊκό Φόρουμ Διοίκησης», το οποίο στη συνέχεια μετονομάστηκε σε «Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ» το 1987.

Το «Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ» αποτελεί τη μεγαλύτερη γνωστή, την πλέον ενεργή, την πιο δηλητηριώδη, την περισσότερο ανθρωποκτόνα και την πλέον διάσημη και φρικτή «σφηκοφωλιά» των κοσμοκρατόρων Ρότσιλντ, μαζί με τα ανά τον κόσμο υποζύγιά τους. Η «Μεγάλη Επανεκκίνηση» («Great Reset») του περιλάλητου Νταβός δεν είναι τίποτε άλλο παρά το δυστοπικό σχέδιο της εωσφορόφιλης Νέας Τάξης για παγκόσμια γενοκτονία αρχικά και την μετέπειτα ίδρυση της παγκόσμιας δικτατορίας των Εβραίων σιωνιστών.

Ο Σβαμπ είναι ένας ψυχρός επιδέξιος υπερ-πράκτορας της Πενταρχίας του σκότους και των δημοσίων σχέσεων για να υλοποιηθεί η παγκόσμια γενοκτονική ατζέντα. Ο ίδιος εικονικά και σατανικά «απορεί» δημοσίως σε συνέντευξή του (Neue Zürcher Zeitung): Με βλέπουν ή με θεωρούν ως έναν αρχιμπράβο μιας παγκόσμιας ελίτ που θα στερήσει την ανθρώπινη ελευθερία και θα φέρει την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» ή την μεγάλη παγκόσμια γενοκτονία (περισσότερα στο βιβλίο μου «Η Πενταρχία του Σκότους», εκδόσεις Αγαθός Λόγος, 2021).

Όπως και ο μέγας «φιλάνθρωπος» Μπιλ Γκέιτς, που όλοι τους οι «ιλλουμινάτι» μαζί κατάφεραν να γεμίσουν τα σώματα των ανθρώπων με αγνώστου ταυτότητας ενέσιμες τεχνολογίες, υπερσύγχρονα τσιπ-νανοκυκλώματα, οξείδιο του γραφενίου, λουσιφεράση και άλλα διάφορα νανομπάζα και νανοσκουπίδια έτσι, παρομοίως, αναρωτιέται και ο «αγνός» Κλάους Σβαμπ, γιατί άραγε να θέλει ο ίδιος να υποδουλώσει τους ανθρώπους μέσω της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Την γενοκτόνα και την μόνη και κρυμμένη πραγματικότητα την παρουσίασε ο Σβαμπ ως τάχατες ένα ψέμα-συνωμοσία και ως μια άδικη καταγγελία εναντίον του. Τα ίδια και πολλά ακόμη «παράπονα» έχει και άλλος ο αρχιερέας σιωνιστής Μπιλ Γκέιτς. Από την «τυχαία» και «συμπτωματική» κρίση του κορωνοϊού, η κριτική κατά του Σβαμπ έχει αυξηθεί ραγδαία, δραματικά και μαζικά. Παρόλα αυτά, ο Σβαμπ προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι η αυτή η παγκόσμια κρίση δεν είναι προσχεδιασμένη, παριστάνοντας ο ίδιος το μεγάλο θύμα.

Ο Κλάους Σβαμπ τόνισε: «Στο βιβλίο μου “The Great Reset” («Η Μεγάλη Επανεκκίνηση») παρουσίασα τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών.. Θέλω απλώς να αποτρέψω την κατάχρηση». Μάλιστα δε, ο «καλοκάγαθος» Σβαμπ υπογράμμισε ότι θα ήταν χάσιμο χρόνου και άσκοπο να δικαιολογηθεί ο ίδιος στους διάφορους «κοκορόμυαλους» και «θεωρητικούς συνωμοσίας», όπως συστηματικά χαρακτηρίζονται όλοι όσοι βγάζουν τα άπλυτα όσο και τις αδιάψευστες αλήθειες στη φόρα.

Ο Σβαμπ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ βρίσκονται στην τελική ευθεία για να προωθήσουν την εφιαλτική ατζέντα της «Μεγάλης Επανεκκίνησης», προχωρώντας, ανάμεσα στα άλλα, και σε μια τεράστια επιχείρηση πλύσης εγκεφάλου, μέσω της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Όπως είπε το παρανοϊκό του μυαλό: «Θα φέρουμε επανάσταση στην εκπαίδευση.. θα επανεκπαιδεύσουμε τους δασκάλους.. θα θέσουμε ένα νέο πρόγραμμα σπουδών για να διδάξουμε τα παιδιά με την ιδεολογία μας από μικρή ηλικία»!

Ο μπροστάρης των «ιλλουμινάτι» Σβαμπ μίλησε στο  φόρουμ του Νταβός του 2021 και είχε τότε διακηρύξει προς κάθε κατεύθυνση πως «κανείς δεν είναι ασφαλής, μέχρι να εμβολιαστούν όλοι». Ο ίδιος είχε ταχθεί με την ομιλία του υπέρ ενός «καθολικού εμβολιασμού του πληθυσμού» με τα γενοκτόνα εμβόλια. Μάλιστα δε, ο ίδιος είχε δηλώσει πως η κανονικότητα «ούτε πρόκειται, ούτε πρέπει να επανέλθει», αφού η «παγκόσμια επιδημία» είναι ή αποτελεί μια προσχεδιασμένη πλατφόρμα και ένα ακόμη επιπρόσθετο εφαλτήριο και φάση για τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση».

Η μία και μόνη πραγματικότητα είναι ότι η σιωνιστική Πενταρχία του σκότους εργάζεται να διαλύσει και να εξαφανίσει τον παρόντα κόσμο και στη θέση του να ιδρύσει τη Νέα Εποχή των εωσφοριστών. Ο Σβαμπ μίλησε κατά την διάρκεια της Συνόδου των G-20, το 2022, για την «Μεγάλη Επανεκκίνηση». Με μια φράση, η καρδιά της ομιλίας του Κλάους Σβαμπ είναι η ακόλουθη: Χρειαζόμαστε το χάος για να φέρουμε την μεγάλη παγκόσμια επαναφορά. Όπως είπε ο ίδιος, «περνάμε μία βαθιά αναδιάρθρωση ως πλανήτης», για προσθέσει όσα παπαγαλίζει για την 4η Βιομηχανική Επανάσταση, κλπ.

Με απίστευτη κυνικότητα ο επικεφαλής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ Κλάους Σβαμπ έχει μιλήσει επίσης και για τη νέα γενιά ηγετών και προσκυνημένων πιονιών τους. Το 2017, μιλώντας ο ίδιος στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, είχε αναφέρει ότι όχι απλά πρωθυπουργοί και πρόεδροι κρατών είναι εκλεκτοί «σταυροφόροι» της «Μεγάλης Επανεκκίνησης», αλλά πως πλέον οι απανταχού παγκοσμιοποιητές έχουν διεισδύσει σε κυβερνήσεις της Δύσης τα «δικά τους παιδιά».

Όπως είπε δημοσίως ο Σβαμπ: «Ήξερα ότι τουλάχιστον το μισό υπουργικό συμβούλιο του Καναδά είναι δικοί μας, νέοι παγκόσμιοι ηγέτες του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ». Είχε αναφέρει εισέτι ότι στη νέα γενιά ηγετών ξεχωρίζει τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και τον  πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Τριντώ, λέγοντας πως και οι δύο είναι φανατικοί οπαδοί της Μεγάλης Επανεκκίνησης και του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Πολλοί είναι οι ειδικοί μελετητές και ερευνητές που τονίζουν ανοιχτά και μάχονται τόσο κατά του ΟΗΕ όσο ομοίως και κατά του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, λέγοντας ότι και οι δυο αυτοί οργανισμοί βρίσκονται πίσω από τον παγκόσμιο «πόλεμο κατά των αγροτών». Οι Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, γνωστοί και ως «Ατζέντα 2030», υιοθετήθηκαν το 2015 από τον οργανισμό και τα κράτη μέλη του ως γενικός οδηγός για τη «μεταμόρφωση του κόσμου μας».

Ενώ οι παγκοσμιοποιητές λένε εικονικά και με δόλο ότι οι αναπτυξιακοί στόχοι της «Ατζέντας 2030» αποτελούν τη σωτήρια βάση των πολιτικών βιωσιμότητας για να αποφευχθούν οι ελλείψεις τροφίμων, κλπ, εντούτοις και επί της ουσίας, η από δεκαετίες προγραμματισμένη και κλιμακούμενη «ρυθμιστική επίθεση» στους παραγωγούς έχει στόχο την εξόντωση των παραγωγών, την ιδιωτική ιδιοκτησία γης, την δραματική απώλεια των ατομικών ελευθεριών και τον έλεγχο των τροφίμων από τους ίδιους.

Υπάρχει σατανικό σχέδιο-πρόβλεψη πίσω από όλα αυτά: Ο δημόσιος έλεγχος της χρήσης της γης. Με άλλα λόγια, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Σβαμπ και ο Οργανισμός Ηνωμένων Εωσφοριστών (ΟΗΕ) σχεδίασαν την περιβόητη «Ατζέντα 2030» για να φτάσουμε στο ακρότατο σημείο της συνολικής υποδούλωσης, όπου πλέον «δεν θα μας ανήκει τίποτα». Το αφήγημα τάχα της «βιωσιμότητας» όσο ομοίως και οι λοιπές άλλες δικαιολογίες είναι ένα «πολύ-εργαλείο» για την απόκτηση ελέγχου επί των τροφίμων, της γεωργίας και των ανθρώπων από τις σκοτεινές δυνάμεις της νέας εωσφορικής Εποχής.

Μόνον οι ανόητοι δεν έχουν καταλάβει πλέον ότι οι καμπαλιστές σιωνιστές εργάζονται πυρετωδώς, μέρα και νύχτα, για να στείλουν την ανθρωπότητα στην γενοκτονική άβυσσο. Οι Χαζάροι Εβραίοι αναπτύσσουν πλέον αστρονομικές ταχύτητες για να υλοποιήσουν τα Πρωτοκόλλα των Σοφών της Σιών και την δραστική μείωση του πληθυσμού της γης, ει δυνατόν, στους 500 εκατ. ανθρώπους: Όπως αναγράφουν, εκτός όλων των άλλων σχετικών πηγών, και οι διάσημες Κατευθυντήριες Πλάκες της Τζώρτζια στις ΗΠΑ.

Δεν είναι τυχαίο, εισέτι, ότι ο Σβαμπ έχει αναφέρει ότι «μετά τον κορονοϊό, πρέπει να γίνει επανεκκίνηση του πλανήτη μας». Κορονοϊός και επανεκκίνηση πάνε χέρι-χέρι, διότι το εμβόλιο δεν ήρθε για τον κορονοϊό, αλλά ο κορονοϊός ήρθε για το δήθεν «εμβόλιο»! Ούτε είναι επίσης τυχαίο ότι ο Σβαμπ μίλησε για ένα τρομακτικό σενάριο μιας μελλοντικής συνολικής κυβερνοεπίθεσης ή «κυβερνοπανδημίας», η οποία θα κάνει τον κορονοϊό μια «μικρή ενόχληση».

Όλα είναι προγραμματισμένα εδώ και δεκαετίες. Ο Σβαμπ είπε και λάλησε και δεν έχει πλέον καμία αμαρτία εάν κάποιοι δεν τον ακούνε, δεν τον καταλαβαίνουν ή δεν τον πιστεύουν. Τρομακτικό το κακό τόσο για τους ίδιους όσο επίσης και για τις οικογένειές τους.

Σε σχετικό βίντεο, ο Σβαμπ έλεγε από το μακρινό 2017 στο RTS ότι: «Το 2026 θα έχουμε όλοι τσιπάκι στον εγκέφαλο μας». Όπως είπε ο ίδιος, στην αρχή θα βάζουμε τα τσιπάκια στα ρούχα μας και στη συνέχεια είτε μέσα στο δέρμα μας, είτε ακόμη και στον εγκέφαλο μας. Για να προσθέσει ο ίδιος: «Αυτό που οραματιζόμαστε είναι ενός είδους συγχώνευση του σωματικού, του ψηφιακού και του βιολογικού κόσμου». Αυτή είναι η έννοια και η μορφή του λεγόμενου «μετανθρωπισμού», όπου συν-ενώνονται και συν-υπάρχουν άνθρωπος και εμφυτεύματα και σχετικές τεχνολογίες.

Ο Σβαμπ, μιλώντας με τον συνιδρυτή της Google, Sergey Brin, αναφέρθηκε έτι σε ένα φρικτό και τρομακτικό κυβερνο-μέλλον: «Τα ψηφιακά εργαλεία Big Data είναι στην υπηρεσία της ιατρικής και βιολογικής προόδου και προχωρούν πολύ γρήγορα.. Αλλά μπορείτε να φανταστείτε ότι σε 10 χρόνια που θα καθόμαστε εδώ να έχουμε ένα εμφύτευμα στον εγκέφαλό μας και να μπορώ να το νιώσω αμέσως, επειδή όλοι θα έχετε εμφυτεύματα! Και θα σας μετράμε όλα τα εγκεφαλικά σας κύματα! Μπορεί να το φανταστεί κανείς;».

Είμαστε ήδη μέσα στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και η Χαζαρομαφία τύπου Σβαμπ απειλεί την οικογένειά μας με πυρηνική εξαφάνιση. Παράλληλα, οι σκοτεινοί Εβραιοσιωνιστές θα θέσουν σε ενέργεια τα αόρατα οπλικά τους συστήματα, που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα ή ρίχνουν βολές τύπου «χερτζ» (5G, ντρόουνς, δορυφόροι του Μασκ, κλπ) στα σώματα ανθρώπων-ρούτερ και νανοκυκλώματα, και η συνέχεια δεν γράφεται καν ή περιγράφεται. Έρχονται αναρίθμητα ανθρώπινα νανο-βιολογικά «κρασαρίσματα».

Θα κλείσω το κείμενο με μια σειρά από λόγια, ρήσεις και αναφορές του αρχι-καμπαλιστή Σβαμπ: «Ο πόλεμος στην Ουκρανία φέρνει το Great Reset! Αυτός ο πόλεμος είναι πραγματικά ένα σημείο καμπής στην ιστορία και θα αναδιαμορφώσει το πολιτικό και οικονομικό μας τοπίο για τα επόμενα χρόνια.. Θα αλλάξουμε το μέλλον». «Ο Covid-19 έφερε την 4η Βιομηχανική Επανάσταση.. η 4η Βιομηχανική Επανάσταση είναι η καινοτομία που βλέπουμε σήμερα.. Ξεκινήσαμε να κάνουμε την Μεγάλη Επανεκκίνηση! Όσοι δεν προσαρμοστείτε… θα νιώσετε εκπλήξεις».

Τέλος, ο Σβαμπ (ναι, είναι αυτός ο ίδιος που ίσως έχετε δει φωτογραφία του να διαφημίζει τον «ανδρόγυνο» άνθρωπο της Νέας παγανιστικής Εποχής, φορώντας ο ίδιος πλούσια και πανέμορφα γυναικεία «εξαρτήματα» στην παραλία) έχει τονίσει: «Αναδιαρθρώνουμε τον κόσμο και χρειαζόμαστε το χάος για να το κάνουμε αυτό.. Το καλύτερο σύστημα διακυβέρνησης είναι το ολοκληρωτικό καθεστώς της Κίνας. Είναι αποτελεσματικό». Fox News για Κλάους Σβαμπ: «Είναι η απόλυτη ενσάρκωση του κακού.. Θέλει να τρώμε έντομα και να ζούμε σε μικροσκοπικά σπίτια».

TAGS:

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040e-genius.gr ...intelligent web software