x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ… ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

 

Μαίνεται ένας σκληρός πόλεμος μεταξύ των δύο ανωτάτων κρυφών εξουσιών με λάφυρο την ανθρωπότητα. Ο πόλεμος αυτός βαίνει κλιμακούμενος και ουδείς μπορεί να προβλέψει τι πρόκειται να συμβεί μελλοντικά διότι ουδείς γνωρίζει τι είδους όπλα έχουν οι δύο αντίπαλες ομάδες. Η μαύρη αδελφότητα, η οποία σαφώς ελέγχει τον κόσμο από το 1789 και μετέπειτα, κάνει τεράστιες προσπάθειες να μην ηττηθεί διότι βλέπει ότι τα σχέδιά της να καθυστερούν ή ν’ ανατρέπονται. Η λευκή αδελφότης από την άλλη, μπορεί να υποχώρησε ηθελημένα για το καλό όλων μας σύμφωνα με ραβινικά κείμενα, αλλά κρίνει ότι πρέπει να επέμβει καθόσον οι αντίπαλοι εφαρμόζουν ένα άκρως απάνθρωπο σχέδιο το οποίο είναι και αντίθετο με το σχέδιο του Θεού.

Ήδη οι «μαύροι» έχουν υποστεί ήττες όπως… Δεν πέτυχαν τους στόχους που είχαν θέσει με την πανδημία. Τα εμβόλια αποδείχθηκαν ανεπαρκή για τους σκοπούς τους. Ο Φαούτσι, σύμφωνα με λίστες ονομάτων που κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ, άλλαξε στρατόπεδο παρά τον «φόβο των Ιουδαίων». Πέθανε ο μεσήλιξ Ιακώβ Ρότσιλντ στην ηλικία των 87 ετών. Ένας Ρότσιλντ στα 87 είναι μεσήλιξ. Εξοβελίστηκε ο Σβάμπ από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF). Οι συνασπισμένες χώρες BRICS επιτίθενται στην δυτική οικονομία στο σύνολό της ώστε ν’ αναγκαστούν οι πολίτες της Δύσεως να εξεγερθούν εναντίον των εξουσιών τους και να τις τιμωρήσουν. Κάποιοι θέλουν να συλλάβουν τον Νετανιάχου κάτι που ανάγκασε τις ΗΠΑ να ταχθούν προκλητικά υπέρ του Ισραήλ. Καθυστερούν οι ψηφιακές ταυτότητες, με συνέπεια να καθυστερεί και το ψηφιακό χρήμα. Και τα δύο αυτά, καθώς και όλο το τραπεζικό και γραφειοκρατικό σύστημα βρίσκεται σε κίνδυνο απολύτου καταστροφής. Αυτό διότι οι ρώσοι, όπως διέρρευσε στα ΜΜΕ, μπορούν να καταστρέψουν τους δορυφόρους της Δύσεως. Αν καταστραφούν οι δορυφόροι, σε συνδυασμό με στοχευμένες πυρηνικές εκρήξεις η ανθρωπότητα θα επιστρέψει στο μηδέν.

Ο αγγλικός θρόνος δέχεται σκληρή επίθεση. Ο Κάρολος απεδείχθη έξυπνος και μη χειραγωγήσιμος αντίπαλος που «λοξοδρομεί». Ακροβατεί, λένε κάποιοι άλλοι. Αφήστε που έχει και κακό, κακό για τους «μαύρους», οικογενειακό προηγούμενο όταν ο προπάππος του έδιωξε από την Αγγλία τους σιωνιστάς, οι οποίοι πήγαν στις ΗΠΑ και φοβούνται μην ξαναπάθουν το ίδιο. Οπότε, επειδή θέλουν να ξαναπάρουν τον αγγλικό θρόνο υπό τον έλεγχό τους θέλουν να βάλουν βασιλιά τον Χάρι που όμως… μήπως ο Χάρι δεν είναι ο Χάρι και γι’ αυτό τον έδιωξαν από το παλάτι; Μόνο τυχαίο δεν είναι που ο Πούτιν απειλεί επανειλημμένως την Μεγάλη Βρετανία, και την απειλεί με πλήρη αφανισμό. Η δε Μ. Βρετανία ευρίσκεται σε κρίσιμη εσωστρέφεια και γι αυτό προέκυψαν ξαφνικά εκλογές.

Η μαύρη αδελφότης ευρίσκεται σε πανικό και αυτό φαίνεται από την ένταση των αεροψεκασμών ώστε να φέρουν αποτελέσματα υποβοηθούμενα με συχνότητές τους αλλά παραλλήλως θέλουν ν’ αδρανοποιήσουν κάποιες άλλες. Χρησιμοποιούν την γεωμηχανική πλέον ως όπλο. Ανοίγουν στόματα για τα εμβόλια όπως έγινε με την Astra Zeneca. Επειδή κάποιοι πολιτικοί διαφόρων χωρών αποδείχθηκαν μειωμένων ικανοτήτων, κάποιοι υπερπλούσιοι του πλανήτη ανέλαβαν το έργο των Κυβερνήσεων, όπως π.χ. είναι οι χρηματοδοτήσεις των ΜΚΟ. Τελευταίως, ο Ιωσήφ Μπέζος της Amazon «επένδυσε» ένα δισεκατομμύριο δολάρια για να επιταχύνει την καταστροφή των αγροκτημάτων παγκοσμίως. Είχαμε επίσης την απόπειρα δολοφονίας του Φίτσο, του Σλοβάκου Πρωθυπουργού. Είχαμε πτώση ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε ο Πρόεδρος της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν ο οποίος και σκοτώθηκε.

Όλ’ αυτά σημαίνουν ότι κάτι πολύ κακό μας ετοιμάζουν αλλά ο σκοπός τους παραμένει πάντοτε ο ίδιος. Να εξαφανίσουν γύρω στα 7 δισεκατομμύρια κάτοικους από τον πλανήτη, για να τον «σώσουν», και να εγκαθιδρύσουν την πανθρησκεία του Αντιχρίστου η οποία θ’ αφανίσει όλες τις άλλες. Στο τελευταίο στάδιο λοιπόν, πριν την έλευση του Αντιχρίστου τους, πρέπει να λατρευτεί η Γη, Γαία, ως Θεά. Αυτό επιδιώκουν να το επιτύχουν μέσω των μεταβολών του κλίματος και της τεχνολογίας. Για να υποταχθούν οι λαοί σ’ αυτό, θα τους εκβιάσουν με την υγεία τους. Γι αυτό ο ΟΗΕ επινόησε και άρχισε να εφαρμόζει ταχέως ένα πρόγραμμα, θ’ αρχίσετε να το ακούτε σιγά – σιγά στα ΜΜΕ, το οποίο ονόμασε “One Health”. «Μια υγεία». Εννοεί ότι ο πλανήτης, χώμα, πέτρες, θάλασσες, βουνά, αέρας, ζώα, φυτά, άνθρωποι, όλα όσα υπάρχουν στην Γη πρέπει να είναι υγιή. Ένα οικοσύστημα, άρα μία υγεία.

 1002561

Το πρόγραμμα αυτό προωθείται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας των Ηνωμένων Εθνών (WHO), το Ίδρυμα Rockefeller και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), μέχρι και από τα κρατικά και τοπικά συστήματα υγειονομικής περίθαλψης κυρίως στις ΗΠΑ τώρα. Επαναλαμβάνεται ότι ο απώτερος στόχος του προγράμματος “One health” είναι η πανθρησκεία.

Ο Patrick Wood, στο Technocracy News and Trends εξηγεί τη σχέση μεταξύ της παγκόσμιας πρωτοβουλίας “One Health”, του “Gaia Worship” και της “Technocracy” ώστε να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Με το «One Health» επιδιώκουν να συγχωνεύσουν τον άνθρωπο και τη γη σε μια ενότητα. Ωστόσο, αυτό που μας παρουσιάζουν σαν κάτι νέο, είναι μια πανάρχαια θρησκεία που σχετίζεται με τον παγανισμό, τη “Wicca” και τον Gaianism. Γαιανισμό ή Γαιαϊσμό, αν μπορεί να υπάρξει αυτή η λέξις ως όρος στα ελληνικά.

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, “One health” είναι: «Το “One Health” είναι μια ολοκληρωμένη, ενοποιητική προσέγγιση για την εξισορρόπηση και τη βελτιστοποίηση της υγείας των ανθρώπων, των ζώων και του περιβάλλοντος. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προλαμβάνουμε, να προβλέπουμε, να ανιχνεύουμε και να ανταποκρινόμαστε σε παγκόσμιες απειλές για την υγεία, όπως η πανδημία COVID-19. … Το “One Health” περιλαμβάνει τους τομείς, δημόσια υγεία, κτηνιατρική, δημόσια υγεία και περιβαλλοντικοί τομείς. Η προσέγγιση “One Health” είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ασφάλεια των τροφίμων και του νερού, τη διατροφή, τον έλεγχο των ζωονόσων (ασθένειες που μπορούν να εξαπλωθούν μεταξύ των ζώων και των ανθρώπων, όπως η γρίπη, η λύσσα και ο πυρετός της κοιλάδας Rift), τη διαχείριση της ρύπανσης και την καταπολέμηση της μικροβιακής αντοχής (η εμφάνιση μικροβίων που είναι ανθεκτικά στην αντιβιοτική θεραπεία)».

 1002562

Επίσης, το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ ορίζει το One Health ως εξής: «Το One Health είναι μια συνεργασία, με πολλούς τομείς και διεπιστημονική προσέγγιση — που εργάζεται σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο — με στόχο την επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων για την υγεία, αναγνωρίζοντας τη διασύνδεση μεταξύ ανθρώπων, ζώων, φυτών και του κοινού τους περιβάλλοντος».

Όμως σύμφωνα λοιπόν με τον αναλυτή Patrick Wood, το κίνημα “One health” σχετίζεται με τον παγανισμό, τη “Wicca” και τον “Gaianism”, «Γαιανισμό». Αν και ο όρος παγανισμός είναι λατινογενής και αναφέρεται στους ανθρώπους της υπαίθρου εν τούτοις καταλήγει, ίσως όχι άδικα, να ερμηνεύεται ως σατανισμός. Στον παγανισμό, «τα ανθρώπινα όντα θεωρούνται ως μέρος της φύσης, μαζί με άλλα ζώα, δέντρα, πέτρες, φυτά και οτιδήποτε άλλο είναι από αυτήν τη γη».

Για την Wicca γίνεται σε ιστοσελίδα η εξής αναφορά: «Σε έναν κόσμο που σφύζει από τεχνολογία και γρήγορους ρυθμούς ζωής, η επανασύνδεση με τις βαθιές ενέργειες της γης έχει γίνει πιο σημαντική από ποτέ. Μια συναρπαστική πτυχή αυτής της σύνδεσης είναι η έννοια της Γαίας, μιας θεότητας που ενσαρκώνει την ίδια τη Γη σε διάφορες πνευματικές παραδόσεις».

«Για τους Wiccans, η Γαία, Γη, Gaia είναι μια στοιχειώδης δύναμη που είναι περίπλοκα υφασμένη στο ιστό των πεποιθήσεών τους. Η ευλάβεια για τη φύση και τους κύκλους της ευθυγραμμίζεται άψογα με τον τροχό Wiccan της χρονιάς, όπου οι ασκούμενοι γιορτάζουν τις μεταβαλλόμενες εποχές και τιμούν τα πλούσια δώρα της Γης. Η παρουσία της Γαίας είναι αισθητή σε τελετουργίες που δίνουν έμφαση στη γείωση, στη σύνδεση με τη γη και στην ενίσχυση μιας αρμονικής σχέσης με το περιβάλλον».

Πάμε να δούμε το «Γαία» τώρα. Την θηλυκή θεά. «Η Γαία, που συχνά τιμάται ως Μητέρα της Γης, συμβολίζει τη διασύνδεση όλων των ζωντανών πραγμάτων. Αντλώντας έμπνευση από την αρχαία ελληνική μυθολογία, η Γαία είναι η πρωταρχική θεά που γέννησε τους Τιτάνες και έδωσε ζωή στον κόσμο. Στα σύγχρονα πλαίσια, η Γαία αγκαλιάζεται από ασκούμενους διαφόρων πνευματικών μονοπατιών, συμπεριλαμβανομένου του Wicca και του παγανισμού, ως αναπαράσταση της τροφής και της ζωογόνου ουσίας της Γης».

Ονειρεύονται οι διεθνιστές την περίοδο των Τιτάνων. Δηλαδή του Κρόνου. Έχουν επινοήσει άπειρες έννοιες και ονόματα κατά την διάρκεια των αιώνων για να μας παραπλανούν, ενώ επί της ουσίας όλα παραμένουν διαρκώς τα ίδια.

Οι οπαδοί της θεάς Γαίας είναι οι Γαιανισταί. «Ο Γαιανισμός είναι μια φιλοσοφική, πνευματική, ολιστική, επιστημονικά ορθολογική άποψη με επίκεντρο τη γη που μοιράζεται εκφράσεις με διάφορες θρησκείες, όπως οι θρησκείες της γης και ο παγανισμός, ενώ δεν ταυτίζεται αποκλειστικά με κάποια συγκεκριμένη».

«Οι ασκούμενοι του Γαιανισμού ονομάζονται «Γαιανοί» ή μερικές φορές Γαιανιστές. Οι οπαδοί συνήθως προσεγγίζουν τη φιλοσοφία με την προοπτική ότι πρέπει να τιμούμε τη γη, να μειώσουμε ή να αμβλύνουμε την ανθρώπινη επίδραση στη γη και να σεβόμαστε όλη τη ζωή στη γη. Η τελευταία προοπτική επεκτείνεται σε όλες τις μορφές ζωής, όπως φυτά, ζώα ή ανθρώπους, και οι οπαδοί συχνά προσπαθούν να διατηρήσουν μια στενή σχέση με τον πλανήτη». Οι Γαιανιστές υπάρχουν αιώνες τώρα. Δεν είναι κάτι νέο και είναι αιρετικοί. Είναι μονοφυσίτες, δηλαδή πιστεύουν ότι ο Χριστός είχε μία φύση, επομένως αντιορθόδοξοι, και συνεπώς ανθέλληνες.

Ο νέος επιστήμων που έφερε ξανά τον Γαιανισμό στην επικαιρότητα ήταν ο Τζέιμς Λάβλοκ (1918-2022). Ένας «συναγερμός» του κλίματος που τον έκανε να παρουσιάζει τη γη ως ζωντανό οργανισμό. Ήταν επίσης ένας τεχνοκράτης που δήλωσε: «Χρειαζόμαστε έναν πιο αυταρχικό κόσμο. Έχουμε γίνει ένα είδος αναιδές, θέλουμε έναν ισότιμο κόσμο όπου ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του […] ίσως είναι απαραίτητο να τεθεί σε αναμονή η δημοκρατία για λίγο». Λάτρης της παγκοσμίου δικτατορίας ο Λάβλοκ.

Δύο μελετητές στο Πανεπιστήμιο του Westminster συνέχισαν επί του θέματος, προσθέτοντας την τεχνοκρατία: «Αυτή η απειλή οικο-αυταρχισμού συνδέεται συχνά με μια αυξανόμενη τάση προς την τεχνοκρατία, η οποία υποδηλώνει ότι οι αποφάσεις πρέπει να αφήνονται σε εκείνους που διαθέτουν σχετική επιστημονική και τεχνική εμπειρογνωμοσύνη. Αυτό, υπονοείται, θα επιταχύνει τη λήψη αποφάσεων και θα δημιουργήσει πιο αποτελεσματικό πράσινο αποτελέσματα».

Ο P. Wood καταλήγει ότι τώρα δημιουργείται μια Νέα Θρησκεία με εντολή του κράτους (σ.α. που είναι μέλος του ΟΗΕ) και ως απόδειξη αναφέρει (για τις ΗΠΑ) «προσπαθήστε να κατηγορήσετε το One health και αν είστε χριστιανός θα δείτε τι θα σας συμβεί».

Ο πόλεμος δηλαδή μεταξύ των δύο αδελφοτήτων διεξάγεται χρησιμοποιώντας και το κλίμα της Γης δια δύο λόγους. Πρώτον διότι λίγοι πιστεύουν ότι μπορεί η ελίτ πλέον να επηρεάσει το κλίμα με τεχνητά μέσα, και δεύτερον τους ευνοεί αυτή η δράση στην επιβολή της πανθρησκείας που είναι η αρχέγονή τους θρησκεία.

Ολ’ αυτά όμως στον πόλεμο των αδελφοτήτων όπως, περίεργα κλιματικά φαινόμενα, δυσδιάκριτη επέμβαση του ανθρώπου στα πάντα στην Γη και όλα τα συναφή, είναι εν τέλει παραλλαγμένος σατανισμός και αυτό φαίνεται από τις τελετές τους στις οποίες χρησιμοποιούν και την σεξουαλική μαγεία, τα τελετουργικά τους είδη, την απεικόνιση των θεών τους και τα σύμβολά τους. Σύμβολο του Wicca είναι η εβραϊκή πεντάλφα!

 1002563

Την θεά Γαία την παριστάνουν με κέρατα. Θεός τους είναι ο τράγος. Την Αρτέμιδα, την παριστάνουν σαν θεά της Σελήνης. Ιέρεια της Σελήνης έδωσε το μεγάλο ξίφος στον Κάρολο κατά την στέψη του, αλλά ο Κάρολος ακύρωνε το τελετουργικό τους με ορθόδοξους ύμνους που εψάλλοντο στα ελληνικά από χορωδία ψαλτών. Μάλλον εκεί «καταδικάσθηκε» σε ασθένεια. Ο πόλεμος που γίνεται μεταξύ των αδελφοτήτων μαίνεται προς το παρόν κυρίως στα ανώτατα γήινα κλιμάκια και πολλές φορές μπροστά στα μάτια μας αλλά δεν εννοούμε τα τεκταινόμενα λόγω ελλείψεως επαρκών γνώσεων.

Αυτήν την στιγμή διεξάγεται ένας παγκόσμιος πόλεμος εξουσιών με ομήρους τους ανθρώπους. Και αλλοίμονο αν αρχίσουν να εκβιάζουν οι «μαύροι» τους «άσπρους» θυσιάζοντας ομήρους, όπως τότε. Το κλίμα είναι ένα επιπλέον όπλο που χρησιμοποιούν για να επιτύχουν τους σκοπούς τους καθόσον χρησιμοποιούν και άλλα όπλα, αλλά τα κίνητρα είναι πρώτα θρησκευτικά και μετά εξουσίας.

Με το τέλος του οδυνηρού αυτού πολέμου η Ελλάς θα βρεθεί πάλι στην σωστή πλευρά της Ιστορίας.

TAGS:

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040e-genius.gr ...intelligent web software